NU:

Blax

Verdens mest solide hårelastik!

“Lykken ligger ikke i materielle goder” – og dog! Jeg er i hvert fald meget glad og tilfreds over mit seneste køb: Blax hårelastikker!

Jeg har længe (læs: altid) været totalt irriteret på, at mit hår river sig løs af min elastik når jeg f.eks. løber eller danser zumba. Jeg har virkelig tykt hår og ligegyldigt hvor mange elastikker, hårnåle og hårbånd jeg har kastet i håret, faldt der altid noget ud. Især irriterende når jeg på en løbetur, endelig finder en god rytme og det bare kører som smurt, og så vælter halvdelen af håret ud og dingler rundt.

MEN! Nu er løsningen fundet og jeg er lettet! Hæhæ.. Jeg fik anbefalet nogle hårelastikker af en sød pige nede fra mit træningscenter, og jeg skyndte mig fluks at bestille dem. Jeg gav godt 100 kroner for 8 elastikker og fragt, og det lyder måske dyrt, men de elastikker kan virkelig holde til alt! Jeg har afprøvet dem på løbeture, til spinning og styrketræning og de sidder der bare!

Hvis du har samme problem med garnet, kan du købe elastikkerne her.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU: