Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

21 kommentarer

 1. De ser godt nok lækre ud og skal helt sikkert prøves ved næste bagning :) Det er lækkert, at man kan undgå både mel, smør og sukker, og så stadig spise dessert – og tilmed med en lækker følelse i mave og sind efterfølgende

 2. Annemette

  De ser super mums ud. SKAL PRØVES SNART !!! :)

 3. Spændende! Det lyder som en god “basisopskrift” som man kunne variere på mange måder :)

 4. 100 g kokos? Er det kokosmel, kokosolie,kokosmælk? De ser super lækre ud:-)

 5. Nana

  Hvor mange muffins er der til i denne opskrift?

 6. Jamen altså.. Dem er jeg jo NØDT til at prøve! 😀

 7. Uhm de lyder gode – de må afprøves! :)
  – Camilla

 8. Pingback: Paleo Fix | Helse Matilde

 9. anja

  Hej,
  Tak for disse, jeg har sukkersyge så de her er passende til mig :0) De smager dejligt og giver ikke for meget svingning i blodsukkeret.

 10. Pingback: 4 | Helse Matilde

 11. Natasja

  Mmmmm :) kan man bruge kokosmel?

 12. Natasja

  Er der nogen der har prøvet at lave dem og kan anmelde dem?:) kan de bruges til sukkerafhængige kærester, som ikke mener de kan tåle sunde kager uden sukker? :p

 13. Hejsa! Det var lækre muffins, mine unger kunne også godt li dem – og de kunne selv bage dem, dem på 8 og 10. Herligt. Til andre sukker-forskrækkede eller sundhedsinteresserede foodies med en sød tand, kan jeg anbefale Oscar Umahros chocolademousse. Den er lavet på avocado, banan, kakao, citron og lidt ekstra, og den er altså mums.
  Se her: http://www.slipslikket.dk/chokolademousse-mandag-morgen-klart/
  KH Kristina

 14. Freja

  De er virkelig noget af det lækreste – og så er de jo ekstremt nemme at lave! I selve “grunddejen” kom jeg alle frø og kærner i jeg havde, valnødder, tranebær og så lidt lidt hakket mørk chokolade, for at gøre dem ekstra lækre 😉 Jeg puttede også en lille smule sødemiddel i, men det behøves bestemt ikke. Mine fik 15 min. i varmluftsovn, og der blev 9-10 stk. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at jeg laver disse! Fantastisk opskrift!

 15. Rikke

  De ser gode ud! :o) Kan de fryses?

  • Helse Matilde

   Jeg vil tro de bliver kedelige – men prøv! Og giv gerne en tilbagemelding 😉