Morgenstund har guld i mund

Til minde om min lillebror

Jer der følger mig på instagram (helsematildecom), ved godt, at jeg har fået lavet en tatovering. Jeg fik den lavet sammen med mine forældre på deres sølvbryllupsdag, hvilket også er min lillebrors dåbsdag. Jeg har altid godt kunne tænke mig en tatovering, men har aldrig fundet et motiv, som passede.

Da min lillebror døde 1.januar 2013 (læs mere her og her), vidste jeg ret hurtigt efter, at jeg nu havde fundet mit motiv. Jeg har nu hans navn på min underarm, lige ved håndleddet, på undersiden. Navnet står som et armbånd, så der går en linie hele vejen rundt, om mit håndled. Når jeg kigger ned på min arm, tænker jeg på ham og det gør mig til tider glad, andre gange bliver jeg enormt ked af det. Men vigtigst af alt – jeg har ham med mig overalt. 

IMG_0003_Fotor_Collage_Fotor

 Jeg fik den lavet i The Old Barber Shop i Skindergade af søde Maria. Hun er dygtig og sød. Kan klart anbefales.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenstund har guld i mund