LISS

Høstmarked

dsc_0296 gulerødder, artiskokker og blomkålSidste år var jeg igen på høstmarked, hvor jeg spiste og hyggede mig med min kusine og mor. Dén succes gentager vi igen i år, hvor høstmarkeder landet over foregår d.31 august og 1.september fra 10-15.00. 

Høstmarked er en weekend for alle, hvor du har mulighed for, at se gårdene og smage på en hel del madvarer. Du kan komme med ud og se hvor grøntsagerne kommer fra, se dyrene, maskinerne og nogle steder kan du se de lokale biavlere. Er der en gårdbutik på den gård, som du besøger, vil denne være åben. Jeg slæbte mange poser med hjem sidste år, med lækre grøntsager, æg og andre økologiske varer. Der er også halmlegeplads og hønseklatningslotteri – som er obligatorisk – når nu du befinder dig på landet og på en gård – du kan sku’ ligeså godt gå all in.

Min ynglings øko-gård er Stengården, som ligger i Nordsjælland og som har været økologisk i 16 år. Jeg kører ofte forbi gården på vej hjem fra arbejde og bliver gang på gang fristet af sæsonens frugt og grønt. Jeg håber at vi ses til høstmarked? Du kan læse meget mere her.

Hostmarkeder-02_Tekstside hm_galleri13_barritskov_12

4 kommentarer

 • Det lyder på én og samme tid virkelig hyggeligt, indbydende og lækkert! Når jeg kigger på billederne og læser din tekst til, bliver jeg på én eller anden måde fyldt af en helt vildt fredfyldt følelse – skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Tak for det, det vil jeg da helt sikkert tage ud til! Fedt oplæg 🙂
  Tjek gerne min blog ud!’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og i de større byer er der allerede planlagt en lang række aktiviteter for børn og voksne: Høstmarkeder, fællesspisning, kæmpe øko-marked i centrum af København og andre kulinariske oplevelser i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg i september var til høstmarked, købte jeg et kæmpe spidskål, som kun kostede en 20ér. Jeg skulle derfor være kreativ, for at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LISS