LISS

Høstmarked

dsc_0296 gulerødder, artiskokker og blomkålSidste år var jeg igen på høstmarked, hvor jeg spiste og hyggede mig med min kusine og mor. Dén succes gentager vi igen i år, hvor høstmarkeder landet over foregår d.31 august og 1.september fra 10-15.00. 

Høstmarked er en weekend for alle, hvor du har mulighed for, at se gårdene og smage på en hel del madvarer. Du kan komme med ud og se hvor grøntsagerne kommer fra, se dyrene, maskinerne og nogle steder kan du se de lokale biavlere. Er der en gårdbutik på den gård, som du besøger, vil denne være åben. Jeg slæbte mange poser med hjem sidste år, med lækre grøntsager, æg og andre økologiske varer. Der er også halmlegeplads og hønseklatningslotteri – som er obligatorisk – når nu du befinder dig på landet og på en gård – du kan sku’ ligeså godt gå all in.

Min ynglings øko-gård er Stengården, som ligger i Nordsjælland og som har været økologisk i 16 år. Jeg kører ofte forbi gården på vej hjem fra arbejde og bliver gang på gang fristet af sæsonens frugt og grønt. Jeg håber at vi ses til høstmarked? Du kan læse meget mere her.

Hostmarkeder-02_Tekstside hm_galleri13_barritskov_12

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LISS