Choko Rug a la Lagkagehuset

Vegetarisk spread version 2

Først var det gulerods-spread, som var på bloggen, denne gang er det rødbeden, der er på spil. Nemmere (omend muligt) end gulerods-spread’en og mindst lige så lækker. Denne spread bliver en del kønnere end den med gulerod – Rødbedens dybe, mørke røde farve er smuk på alt slags mad:

DSC_0935_Fotor

Du skal bruge:

  • 150 gram rødbeder,
  • 30 gram mandler,
  • 1 spsk. tahin,
  • et nip salt og saft fra ½ citron.

Vask rødbederne, skær dem i tern og kog dem i let saltet vand til de er møre. Kør mandlerne igennem en minihakker, du kan med fordel ristet dem lidt på panden først, de giver en rigtig god smag i den færdige spread. Kør derefter rødbederne igennem minihakkeren eller med en stavblender og bland alle ingredienserne godt sammen. Smag til med salt og citronsaft. Opbevares i en lufttæt beholder, det kan holde sig i en uges tid i køleskabet. Jeg spiste mine to spreads på salatblade, couscous, jordbær vendt i rødløg, olivenolie og lidt citronpeber:

Find mig på instagram: helsematildedk

IMG_0834_Fotor

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko Rug a la Lagkagehuset