At få et rap over fingerne / Jeg tør sku' ikk!

Er du morgensur?

 

Jeg er aldrig (eller i hvert fald meget sjældent) morgensur. Min kæreste er heller ikke som sådan sur om morgenen, men han er en meeeget langsom starter og han er først rigtig vågen op af formiddagen. Jeg er typen der springer ud af sengen (næææsten hver morgen) og går straks i gang med dagen. Jeg kan børste tænder, tømme opvaskemaskinen, rede sengen og sætte en portion tøj til vask – i løbet af de første 2 minutter jeg er vågen. Årsagen: Jeg skal hurtigt hen til det tidspunkt hvor jeg kan få min morgenmad. Jeg er afhængig af morgenmad! Jeg oplever ofte at når jeg ligger mig til at sove om aftenene, er min sidste tanke: Hvad skal jeg spise imorgen tidlig.

Jeg vågner med et stort hul i maven og jeg skal have fyldt på hurtigst muligt. Lige i øjeblikket er jeg særlig glad for musli i alle afskygninger, som jeg drysser på min skyr eller på min hjemmelavede yoghurt. Du kan sagtens lave din musli selv, men har du ikke tid til det, er denne musli altså et godt alternativ, i hvert fald hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra.

Min favorit er OTA Solgryn er den med græskarkerner og tranebær. Græskarkernerne giver noget at bide i, tranbærene tilføjer lækker sødme. Du kan købe dem i de fleste supermarkeder.

Om du spiser musli, en krydderbolle, drikker et glas juice eller svinger forbi bageren, så start dagen med et smil! Det giver overskud og dagen bliver altså bedre. Det lyder måske frelst, men du er jo egentlig selv herreren over din dag, så gør dit bedste for at gøre den god!

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Dette indlæg er sponsoreret

   

3 kommentarer

 • Jeg er heller aldrig morgensur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Haha, fin video! Kan godt lide tanken bag den.
  Er personlig ikke morgensur, og har heller aldrig været det. Minder nok om dig, for jeg ææælsker morgenmad, og glæder mig til at kaste mig over det, i det sekund jeg står op. Min lillebror er tilgengæld en hidsigprop når han står op om “morgenen” (læs: formiddagen, efter 12). Han vil sikkert have godt af noget OTA 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke morgensur – sålænge jeg ikke bliver forstyrret i mine rutiner.. hehe. Jeg ELSKER også morgenmad og sover ikke så længe i weekenden mere, fordi jeg ganske enkelt er sulten og da skal op og spise morgenmad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At få et rap over fingerne / Jeg tør sku' ikk!