Jeg vil så gerne se dig!

Årh hold dog kæft – Dét vil jeg fandeme ikke finde mig i!

hmprod

Jeg lagde for nogle dage siden dette billede ud på min facebook hvor jeg skrev, at jeg synes kvinden på billedet er for tynd og jeg i hvert fald ikke selv fik lyst til at købe badetøj, når modellerne ser sådan ud. Ikke fordi jeg egentlig synes det er særlig flot – men det er nok en smagssag – jeg er bare selv mere til lidt flere synlige muskler. Jeg skrev også at jeg var i chok over, hvor meget photoshop den stakkels pige har været udsat for – jeg er klar over at modeller er tyndere end gennemsnittet. Men jeg synes dog alligevel at denne model er blevet gjort alt, alt for tynd. Om hun så er så tynd i virkeligheden, det aner jeg ikke ærlig talt ikke. Ligegyldigt hvad så er hun alt for tynd. Efter min mening.

Det skabte noget af en storm på min facebook – helt uventet faktisk. Naivt nok. Det der chokerede mig mest var, at folk blev rigtig ondskabsfulde og begyndte at kaste med mudder og kaste om sig med utrolig personlige ting. Rettet imod mig. Jeg blev meget forarget og ked af det, faktisk. Jeg har efterfølgende slettet tråden, fordi den simpelten skabte dårlig karma for mig. Jeg havde svært ved at falde i søvn den aften, fordi jeg synes folk var blevet så personlige. Jeg kan forstå og jeg acceptere at folk er uenige, det må man gerne være. Men at gå efter mig personligt på dén måde. Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i.

Jeg gik og tænkte over det hele i nogle dage og delte det så med ham her. Rasmus er helt anerledes end jeg – han siger lige hvad der passer ham og står altid på mål for sine egne udtalelser. Han opfordrede mig til at lægge billedet op igen og skrive noget i retning af “jeg lægger op hvad jeg vil røvhuller – kan i ikke klare det så skrid eller bliv blokeret“. Jeg har ikke lagt billedet på igen, for jeg magter ikke alle kommentarene. Men jeg fik alligevel lyst til at skrive et indlæg om emnet. Ikke så meget om modellen er for tynd eller ej. Jeg synes hun er og jeg synes det er et helt vanvittig forskruet billede at give unge piger og drenge. Men det må du gerne være uenig i. Jeg vil hellere skrive lidt om det at blive svinet til online. Jeg er fandeme træt af det. Og ja – jeg har selv valgt at ligge mit liv (50% af det) ud til offentlig skue og det var mit eget valg at lægge billedet ud på min facebook. Men jeg inviterede altså ikke til at blive svinet til, som stod jeg i gabestokken midt på gaden.

Især 2-3 stykker gik lige i flæsket på mig og kastede rundt med latterlige beskyldninger. Og efter jeg slettede tråden på min egen side, gik 2 af de mest kritiske skridtet videre og skrev på deres egen væg. Og fortsatte med at skrive om mig og min person. Og flere (uvidende om hvad det egentlig handlede om) fulgte med og skrev grimme ting om mig og min blog.

Av jeg fik ondt i maven. Mobning på de sociale medier. Er det, det nye? Og er det ok? Jeg skrev om det tidligere i år og håbede stille at det ville være det værste jeg kom ud for. Det var det så ikke.

Og lige en slutkommentar til alle jer som skrev dårlige, usande og ekstremt personlige ting om MIG på facebook:

leaving-her-yacht-in-nice-france-29-july-2012-rihanna-31638767-2560-1706

#blokeret #fuckaf #whatgoesaroundcomesaround #bitches

33 kommentarer

 • Trine

  Kære Mathilde. Nu har jeg ikke set tråden, men hvor er det grimt at folk skal skrive sådan!! Eneste “problem” jeg har med et statement som dit er, at nogle jo vitterligt ER rigtig tynde fra naturens side og måske kede af det, og jeg kan godt forestille mig, det må være træls for dem, at det er “tilladt” at sige, “Hun er for tynd”, for det er jo ikke på samme måde tilladt at sige “Hun er for tyk” (ligesom du selv påpegede med den grimme omklædningssnak). Men der er selvfølgelig også forskel på en model, der skal sælge badetøj og så så en pige i fitness, men hvis pigen på billedet havde været nede i fitnessdk og hørt at du sagde, hun var for tynd, kunne hun jo være blevet ked af det, hvis det ikke er med vilje hun er så tynd. Når det er sagt, så er jeg HELT enig med dig i, at det er forskruet at vise et idealbillede på, hvordan man skal se ud, der er så langt fra, hvordan de fleste ser ud. Lad os i stedet hylde forskellighed: tynde, tykke, almindelige osv. Det er fedt at se, hvordan du arbejder med at lære at blive mindre påvirket af andre mennesker, for man skal nemlig bare være som man er og gøre som man har lyst til! Tak for en dejlig blog – er især vild med, at du er begyndt at tage mere stilling til ting og lægge op til (SOBER!!) debat. <3 til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op.. Det er godt nok upassende. Det chokerende hvor lidt der skal til, før folk mener de har ret til at tage det til det næste niveau og blive personlige..

  Dog synes jeg ikke hun er så tynd, bare slankt bygget. Har set mange danske topmodeller hvor knoglerne nærmest stikker ud :http://ryanelitemodel2.typepad.com/.a/6a00d8353fdf2669e20133f4a19034970b-pi fx… 🙂 Men enig, det er pænere mere markeret end bare tynd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nu synes jeg personligt, at det er lige slemt at udtale at en person er for tyk eller for tynd, og man skal lade vær med at kommentere folks størrelser.
  Når det er sagt, så er jeg enig at billedet helt sikkert har været igennem photoshop!
  Og så er jeg ked af det på dine vegne, at sådan en flok pussies angriber dig på den måde, for det har du ikke fortjent! Jeg håber du er ved at være okay igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor jeg ondt i maven af at læse det her – jeg fatter ikke, at der er så mange, der glemmer, at det rigtige mennesker, der sidder bag skærmene. Det er simpelthen så kujonagtigt, som det overhovedet kan være, når folk udstiller hinanden på den måde – at slå det op på sin ‘væg’ så alle frit kan være med til at ‘mobbe’. Det er så lavt og pinligt for dem selv.

  Du er skide sej Matilde! Jeg så godt opslaget, og jeg prøvede ihærdigt at finde hendes navn den aften, for at vise, at hun ikke er et barn, som så mange skrev… 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er jeg virkelig ked af at høre! Jeg synes netop det er det gode ved dig og din blog (selvom det er første gang jeg smider en kommentar her), at du siger din mening og giver udtryk for, at sundhed ikke blot er en åleslank og alt for tynd krop! Jeg håber de piger har fået sig en “lærestreg”, og jeg håber du kan komme over det og virkelig tænke, at det IKKE er dig, der har gjort noget forkert! Hav en dejlig tirsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fandme fucking sejt Matilde!
  Du har et fedt syn på tingene. Jeg er selv kun 15, og kan klart se hvordan netop billeder som dette påvirker mange. Jeg har selv veninder der har bøvlet med problemer som spiseforstyrrelser, og billeder som disse mindsker jo ikke ligefrem problemerne.

  Samtidig synes jeg dog også man skal passe på med direkte at kritisere nogle for at være for tynde. (Her taler jeg ikke om at kritisere medierne for brugen af piger med en utrolig lav fedtprocent, og uden bøffer på armene 😉 ) Men jeg taler om når folk direkte går ind og kritiserer folk for at være for tynde, og at vi skal have kurver som kvinder, røv og bryster, for nogle piger er også bare født helt naturligt tynde, og har svært ved at tage på osv. Dette kan nemlig ramme folk lige så hårdt, som når man kritiserer folk for at være overvægtige.

  Men jeg synes det er fedt, at du som indehaver af en sundhedsblog tager emner som disse op. Siger at det er fedt at have muskler på kroppen, og der er jeg helt enig. Samtidig kan jeg også se hvor vigtigt det er at blive gjort opmærksom på. For nogle af dem jeg kender, der har haft problemer med spiseforstyrrelser osv. er blevet opmærksomme på, at det ikke er realistisk at se ud som modellen på billedet. De træner nu, spiser en masse proteiner og har opbygget et mere realistisk billede til sundhed. Fordi nogle rent faktisk gider ytre sig og sige, at man ikke bør se sådan ud.

  Du er og bliver bloglands sejeste sundhedsrealist 😉

  (Og utroligt, at folk kan svine folk til på baggrund af en sund holdning. Selvfølgelig skal alle have lov til at have sin mening. Men forstår simpelthen ikke hvordan folk glemmer alt om en passende tone, bare fordi man ikke står og kigger folk i øjnene.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Skrev en lang lang kommentar…men kom til at slette den. Nu koger jeg den ned til: “bliv ved- din blog er herlig og du virker som en sød intelligent og sjov pige. Fuck de negative folk. Det er DIN blog. Skriv hvad du vil”.
  -Sophia/DoYoga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at de personer har sindssygt grim smag i munden!!! Hvor er det dog ubehageligt og grimt, at man simpelthen kan synke så lavt og være så grim en person, over en skide billede – hvor filan er vi henne?!!!
  Stakkels dig og kæmpe kram – fy hvor de burde skamme sig!!!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det så jeg slet ikke, men puh det lyder ikke sjovt! Forstår ikke hvorfor folk skal være så ubehagelige, får de et eller andet sygt kick ud af det?! Jeg tager det selv enormt nært og bliver rigtigt ked af det når jeg får sådanne nogle beskeder (tror dog heldigvis aldrig jeg har prøvet noget på det niveau), så jeg vil ikke sige du bare skal ignorere dem, som så mange mener man skal. For hvad fanden er det egentlig for noget, hvorfor skal man finde sig i at blive svinet og få ubehagelige personlige kommentarer bare fordi man er en semi “offentligt person”? Synes folk skulle lære at snakke pænt, det de siger til en på nettet ville de jo aldrig sige til en på gaden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Folk er simpelthen blevet så usympatiske i internet regi, at det halve kunne være nok. Jeg bruger stort set ikke facebook længere, netop af den grund (og så også fordi jeg i længden bliver træt af at høre om folks “rosenrøde” liv). 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette L K

  Fedt at du svarer igen !
  Jeg syntes at det er så dårlig stil at svine folk til, men der er nogle mennesker der tager #nofilter til et helt misforstået niveau så snart de sidder foran skærmen. Min holdning er at man kun skal skrive hvad man synes at man også kunne være beskendt at sige ansigt til ansigt… Derudover synes jeg at det er synd at en ellers meget relevant debat skal ende i mudderkast. Jeg tror i øvrigt at det er Cindy Crawford der engang har sagt at hun ville ønske hun lignede den Cindy Crawford hun så i bladene, som en kommentar til den massive fotoredigering der bliver brugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde,
  Wow, hvor er det bare sejt af dig, at du forsvarer din mening! Vi har ytringsfrihed i Danmark og derfor er det forrykt, at du skal kritiseres for at ytre din opfattelse af modelverdenen.
  Jeg håber, at jeg som blogger, ikke bliver udsat for lignende opførsel fra læsere. Det lyder til at være en frytelig træls situation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Några tankar, det är tråkigt att vi kvinnor lägger tid och energi på att bedöma varandras utseende. Den andra är att det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra! Man måste inte hålla med alla andra om vad de tycker men om så är fallet uttrycker man sin åsikt på ett civiliserat sätt eller inte alls!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie T

  Kæmpe (virtuel) highfive her fra!!
  Hvor er det herligt at læse !! En blogger der helt ærligt kommer med sin holdning, og på trods af at være blevet hakket på af personer der ikke har bedre at tage sig til, stopper du ikke!! Sådan !! Sejt!
  Selvfølgelig må man give udtryk for sin holdning – det forventer du vel også at dine læsere gør – men man kan da lige stramme op og holde tonen sober!!
  Keep up the good work!
  Det er så herligt at læse med og du gør det bare hammer godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Matilde

  Jeg har ikke set tråden på Facebook, men jeg kan sagtens forestille mig, at det har været slemt. Kvinder kan være så onde ved hinanden, at det slet ikke er til at forstå. Og derfor synes jeg, det er stærkt og godt, at du tager kampen og opdrager på folk 🙂

  Jeg vil dog gerne knytte en kommentar til kvinden på billedet. For i min verden er hun ikke alt, alt for tynd. Selvfølgelig er hun mere slank en gennemsnittet og billedet er redigeret, men jeg synes ikke, der er noget sygeligt ved hendes krop. Jeg kender da en del raske og glade piger, der ser sådan ud.

  Jeg føler mig ramt af din dom over hendes krop. For jeg styrketræner, men jeg løber også meget, og det betyder, at min krop mere ligner kvindens på billedet, end den ligner de muskuløse og tonede kvindekroppe, som alle synes er så flotte i tiden. I træningscentret får jeg tit at vide, at det ville være flottere, hvis jeg skar ned på løbet og løftede lidt tungere, og det gør mig faktisk lidt ked af det, for hvem har ret til at bestemme, hvad der er den flottest måde at se ud på? Jeg har det godt i min krop, og dyrker den motion, jeg elsker. Derfor synes jeg, det er grænseoverskridende, når andre negativt kommenterer den måde, jeg ser ud på. Jeg kunne for eksempel aldrig drømme om at sige til en pige, at jeg ikke synes, det er pænt med store skuldre eller biceps.

  De fleste er jo enige om, at det er så fantastisk, at kvindeidealet har taget et skridt væk fra det tynde, fx med sætningen “strong is the new skinny”. Jeg synes bare, der er blevet skabt et nyt ideal, der dikterer en anden kropsform, men som stadig er ligeså besnærende.

  Så min pointe er egentlig, at vi måske skal lade være med at pege fingre og kommenterer, når vi synes nogen er for tyk, for tynd, for markeret eller noget helt fjerde.

  Jeg synes, man skal prøve at tale positivt om den kvindekrop, man synes er flot frem for at tale negativt om det, man ikke synes er flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Men man kan så diskutere, om samtlige “fitness”bloggere også giver et forskruet billede af kvindekroppen – For skal vi alle stræbe efter en six-pack? Os kvinder bliver inspireret af hinanden – om det så er at stræbe efter en sixpack eller at få synlige ribben. Vi har alle vores individuelle mål – vi alle forskellige 🙂

  Btw. Jeg synes de bedste indlæg/billeder du har på IG – er de hvor du viser du er menneske, som også lever usundt (eller det man kan kalde sundhed for sjælen) og fx kan drikke en øl i dine træningstights 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Haha.. Fedt billede af Rihanna – og det passer perfekt i denne sammenhæng! Du skal slet ikke tage dig af de åndssvage kommentarer – det er kun ubegavede og dumme mennesker der reagerer og kommunikerer på den måde! Bare fortsæt med det du gør og de indlæg du vil, det er til stor inspiration! 🙂 TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  SÅDAN fandme sejt Mathilde!! Det er som om, at når folk gemmer sig bag en skærm føler de lige pludselig at de har ret til hvad som helst (som regel uden at tænke på, at det kan såre personen på den anden side af skærmen). Synes det er fedt du siger fra, man skal sgu ikke finde sig i hvad som helst!
  High five herfra, du er sgu sej!

  Hilsen en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er utroligt så personlige folk kan blive over at man skriver/siger sin mening. Er ked af at høre at det blev så voldsomt at du blev nødt til at slette dit opslag.

  Jeg giver dig ret i at modellen er for tynd, synes også det er pænest med muskler og former – elsker former.

  Vi lavede et indlæg på bloggen for jeg vil tro et års tid siden, hvor vi “hyldede kvinder med former” vores indlæg fik også grimme kommentarer fra tynde piger.. Vi valgte at slette nogle af kommentarerne, da det også blev for meget.

  Men helt ærlig, har folk kun negativt at sige – synes jeg de skal holde sig væk!

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er like knappen i blog land? – du er så sej Matilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig i at det er dårlig stil at svine personligt til. Det er ærgeligt, at man ikke kan udtrykke en mening uden at risikere sådanne personangreb.

  Når det så er sagt, er jeg enig i det mange skriver om, at nogle piger altså er tynde af natur og det ikke nødvendigvis har noget med en spiseforstyrrelse eller et forkert kropsideal at gøre.
  Der er nogen der tror, at det er ok at kommentere på tynde pigers udseende, men i virkeligheden aner de ikke en dyt om, hvordan vedkommende har det med kroppen og om man evt. ønskede den så anderledes ud.
  Når folk siger “Spis noget mere kage, du er jo så tynd og kan tåle det.” så bliver jeg irriteret. Jeg siger jo ikke til mere fyldige mennesker “Spis lidt mindre kage, du er jo så tyk og kan ikke tåle mere.”…:-)
  Det er præcist det samme: Man synes man har ret til at kommentere et andet menneskes udseende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K.

  Åhhh, hvor bliver jeg bare flov og pinlig over min art, når jeg læser, at folk kan finde på den slags! Det er under al kritik og dybt respektløst – og det værste er næsten, at de med garanti aldrig nogensinde ville henvende sig direkte til dig med de samme tilnærmelser.
  Jeg håber, at du kan ryste det af dig, og huske på, at det er dem, der er nogle ubehagelige og sørgelige mennesker, og at du er akkurat lige så skøn som før de kommentarer blev smidt i din retning 🙂
  Al god karma herfra i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mathilde. Jeg giver dig ret i, at det de piger har skrevet bestemt IKKE er okay. Det var overhovedet ikke fair overfor dig. Men jeg synes du skal tænke dig om, inden du nedgøre et billede af en tynd pige offenligt. Hvis du f.eks. lagde et billede op, af en overvægtet pige og skrev, at noget med at ‘du bestemt ikke synes at det var pænt’, ville det overhovedet ikke være acceptabelt. Vi er alle forskelligt bygget. Vi har forskellige idealer, forskellige livsstile. Der er ingen idealer/kropsformer/bygning somer bedre end andres.

  Når man nedgøre ét kropsideal på den måde, skal man også forvente at der vil være nogen der bliver stødt af det. Men det betyder tydeligvis ikke, at det er i orden at skrive sådan noget til dig. Jeg synes at ALLE der har været med i denne debat, skulle tænke sig om en ekstra gang. På de sociale medier er ord blot tomme ord, som kan tolkes på 117 forskellige måder, alt efter hvem der læser dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Meget enig med dig. Det er ALT for let bare at sidde på sin flad r** hjemme foran skærmen og skyde med skarpt mod andre!
  Tak fordi du siger fra! #udmeddennegativeenergi #godkarma

  Og tak for en rigtig fin blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Ej, helt ærligt synes jeg fandme også det er mega dårlig stil af dig. Du er en “offentlig” person, der har en blog, hvor du fokusere vildt meget på at der skal være plads til alle. Så er det sku da også tåbeligt og ærlig talt heller ikke iorden – at du lægger et sådan billede ind, og skriver hvad du gør. Hvorfor har du behov for at komme ud med det? ikke alle kan være markerede eller have en sixpack – nogle ser sådan ud – og jeg synes sku faktisk hendes krop er rigtig fin. Jovist, hun er meget tynd og photoshoppet så det halve kunne være nok, MEN at sige hun er aaalt for tynd, synes jeg er både en overdrivelse, men også fuldstændig ligegyldigt skrevet.
  At folk bliver personlige og går til angreb er en helt andet sag, hvilket ikke er okay, men det var det, du gjorde heller ikke. Du skal forstille at være et forbillede, og hvad hvis der sidder nogen derude der ser ud ligesom hende? (Mig) Det er da virkelig ikke sjovt at få smidt den i hovedet.. Det er mærkeligt, som det er okay at kalde en for, for tynd, men ikke for tyk – så ryger folk lige i flæsket på en…
  Derudover synes jeg lige du skal slappe af med den attitude, og de hashtags du skriver – nu bliver du jo også selv personlig, overfor dem der skrev det om dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  At man ikke skal “kaste mudder” på facebook er helt sikkert og stødende kommentarer har ingen steder hjemme på nettet. Men jeg er enig i nogle af tidligere kommentarer og jeg synes ikke det er okay du lægger et billede op og siger at modellen derpå ser forkert ud. Når man selv er tynd, kan jeg sige af pålidelige kilder, virker det altså ligeså sårende og stødende af folk siger man er for tynd som jeg tror overvægtige har det når de kaldes tykke. Så hvis den model du havde slået op så det billede, ja så tror jeg fandeme også hun havde sagt “Årh hold dog kæft – Dét vil jeg fandeme ikke finde mig i!!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Jeg fik helt ondt i maven på dine vegne, Mathilde. Øv! Virkelig fedt at du tager emnet op.
  Nogen folk tror at de er beskyttet fordi de sidder bag en skærm, og så kan man tillade sig at skrive alt muligt grimt.
  Du er så sej, og jeg synes at Rasmus har helt ret! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg fik helt ondt maven af at læse det her indlæg. Din blog og din instagram inspirere mig til at leve et liv med sundhed, træning og i balance med mig selv. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at mennesker skal blive personlige og modbydelige, bare fordi de ikke deler ens holdning.
  Jeg synes, faktisk du har ganske ret i din mening i at hun er alt for tynd og unge mennesker får et forkert billed af deres krop. Men jeg føler da ikke trang til at nedgøre folk med en anden holdning.
  Lad ikke haters bringe dig ned, for du gør det skide godt. Peace og tal pænt karma her fra ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chrstina

  Jeg vil starte med at sige at jeg på ingen måde syntes det er ok, at svine andre til på sociale medier!! Det er som om det er blevet let at sidde mere eller mindre anonymt bag sin skærm og være ubehagelig uden de store omkostninger og det er SÅ forkert – for langt de fleste ville aldrig opføre sig sådan hvis det var face to face.

  Jeg har længe har været rigtigt glad for din blog, netop fordi du ofte fremhæver at der skal være plads til alle uanset form og størrelse og derfor gør det mig lidt ked af det når du fremhæver pigen, som værende alt for tynd – det rammer noget i mig.

  Jo hun er model og sikkert photoshoppet til ukendelighed, men der findes jo stadig piger der ser sådan ud, uden at de nødvendigvis sulter sig selv. Jeg har i mine yngre år set sådan ud uden på nogen måde at være syg (jeg åd virkeligt meget og lige lidt hjalp det) og måtte derfor lægge øre til kommentarer om at jeg da var for tynd, skulle have noget mere kage og blev tilmed kaldt stankelben – det er ikke sjovt, når man ikke bare lige kan ændre det.

  Jeg syntes det er utroligt godt at sætte fokus på de urealistiske idealer, som vi kvinder og unge pinger, skal leve op til, men jeg tænker at det må kunne gøres på en måde hvor man ikke fremhæver det at være tynd som grimt contra det at være muskuløs.

  Det er aldrig sjovt at få at vide at man er forkert, uanset om man er tyk, tynd eller midt i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Fuck, hvor er de lede! (undskyld mit udtryk). Jeg hader sådanne nogle mennesker (undskyld igen). Du har helt ret i hvad du skriver (har dog ikke set tråden), og du må fanme mene hvad du vil. De har overhovedet ikke ret til at svine dig til. Og jeg er helt enig i at modellen er alt for tynd. Min storesøster døde af anoreksi, pga. sådanne modeller (det er selvfølgelig ikke modellernes skyld, men samfundets).. Jeg har mega stor respekt for dig. Kh. Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nogle er jo,meget spinkle fra naturens hånd,og de fleste modeller tilhører den kategori,men jeg finder det ufeminint,at der ikke er lidt blødt på arme,bryst,og bag…synes ikke Lolita idelet er sundt,men der er noget dragede ved det skræbelige udtryk visse af de piger af,men det kan ligeså vel se trist,og “sygt” ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil så gerne se dig!