Nøddeknækker

Sex it up

1Ri.1280x720 0711beybey1 beyoncc3a9-gets-sexy-in-partition-music-video-explicit-08 beyoncc3a9-gets-sexy-in-partition-music-video-explicit-12 Beyonce-Jay-Z-Drunk-In-Love-Video Beyonce-Jay-Z-Tour-Together-Video o-BEYONCE-facebook sexybeyonce

Hver eneste uge er der artikler i magasinerne med “gode råd til et godt sexliv”, “forfør din mand”, “undertøj din kæreste gerne vil se dig i”, “lær tantrasex”, “lær at få orgasme” og så videre. Der står stort set det samme i alle bladene – nok fordi der er noget om det. Vi har for travlt og vi prioriterer ikke vores sexliv nok. Derimod bliver træning, sund, økologisk kost, personlig pleje, samtalekøkkener, kage bagning til kollegaerne og sociale medier prioriteret og når det er klaret – så er man sku tit for træt til at knalde. Derfor vil jeg give dette tip videre: Knald før klokken 22.00. Knald hver dag i én uge – det kickstarter sexlivet. Så har jeg vist hverken sagt for lidt eller for meget.. Undskyld skat.

Beyonce og Jay Z knalder ofte tror jeg.. nok derfor de stadig er gift.. #justdoit

 

2 kommentarer

 • MR

  Ja tak!

  Og tak for dejlig ærlig, åben og ligetil blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Haha fedt skrevet 😀 True true… Vigtig ting og en ganske simpel at prioritere i et forhold!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddeknækker