5 ting du (nok) ikke vidste om mig

Det er aldrig for tidligt at passe på sit hjerte


megared Det der løb altså. Det er faktisk meget rart. Jeg løber for øjeblikket mindst een gang om ugen. Jeg har oprettet en løbeklub for børnene på arbejdet hvor vi løber mindst 5 kilometer. Børnene elsker det og jeg elsker at kunne dyrke motion mens jeg er på arbejde, sammen med dejlige børn. Og så er det virkelig tiltrængt at få frisk luft sidst på dagen, efter en lang dag med larm. Jeg tænker meget over at holde mit hjerte sundt. Dit hjerte er en muskel, en stor og kraftig en af slagsen. Fordi hjertet er en muskel, vokser det også hvis du træner og er aktiv. Hjertet er kroppens motor og som en bil skal motoren holdes ved lige. Jeg holder mit hjerte i god form ved min aktive livsstil og med gode fedtstoffer som MegaRed. Spiser du ikke fisk 2 gange om ugen, kan det være svært at få nok krill olie. Jeg har i mange år suppleret min kost med krill olie kapsler.

Fedtsyrerne findes i fisk og skaldyr som f.eks. krill, som er en lille krebseart. MegaRed indeholder store mængder omega 3 fedtsyrer i form af krill-olie og er en helt ny type kosttilskud. Kroppen har brug for omega 3 fedtsyrer og det får du f.eks. ved at spise fisk 2 gange om ugen.

Jeg har før i tiden taget mange kosttilskud, men jeg skar mange af dem fra for nogle måneder siden og tager nu kun omega 3, jern, B12 (godt for vegetarer) og så et olieshot om dagen. Dét virker for mig. Jeg er overbevidst om at Krill olie hjælper mig til at restituerer mig bedre efter mine hårde træningspas og jeg vil ikke undvære mine fedtsyrer ❤ Læs mere om MegaRed her.

Vinderen af 2 billetter til Hjerteløb er: Line S som skrev:

“Jeg ville helt sikkert tage min mor med :) Efter et længere sygdomsforløb, har hun netop løbet sin første 5 km tur igen. Hun missede desværre sin drøm om halvmarathon her i efteråret, så det ville være fedt at kunne tage hende med til et “rigtigt” løb”.

Tillykke – jeg har skrevet en mail til dig!

Husk at du kan lytte til den über lækre playliste af Le Gammeltoft lige her – den hjælper altid mig i løbeskoene ;)

Indlægget er sponsoreret.

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du (nok) ikke vidste om mig