Reklamen der gir mig lyst til at købe en ny telefon

Jeg skal løbe i weekenden


IMG_9626

På lørdag skal jeg løbe I Form Hjerteløbet i Charlottenlund. Jeg glæder mig faktisk rigtig meget! Dels fordi det støtter en god sag, men også fordi det er så dejligt at løbe udendørs her i efteråret. MegaRed er sponsor på I Form løbet 2014 og støtter derved Hjerteforeningens Kampagne “Elsk Hjertet”.

Jeg løber mindst én gang om ugen. Det foregår ofte mens jeg er på arbejde, jeg er nemlig så priviligeret at jeg har en fast løbeklub med børnene på mit arbejde. Vi løber i skoven i 1.5 times tid – det er virkelig dejligt at få frisk luft og motion mens man er på arbejde.

I mandags blev min far opereret i hjertet – det var en hård omgang. Min far har haft hjerteflimmer i en længere periode og i mandags blev han så brændt i hjertet. Jeg håber sådan at det vil få hans hjerte til at arte sig, så han igen kan få sin livskvalitet igen.

Jeg passer godt på mit hjerte – især efter min fars sygdom. Det gør jeg med motion, sund kost, masser af sundt fedt og så supplerer jeg med krill olie, da jeg ikke hver dag får alle de fedtsyrer jeg skal. Det er ikke hver uge at jeg får spist fisk 2 gange, derfor gør det mig tryg at jeg ved at jeg får krill olie fra morgenstunden. MegaRed er omega 3 fedtsyrer i små kapsler, som er nemme at sluge. Du risikerer ingen eftersmag af fisk (ehww!), hvilket jeg nærmest synes er det bedste ved MegaRed. Dog er det bedste at produktet er MSC certificeret, hvilket betyder at produkterne er baseret på bæredygtigt fiskeri – dét er noget der batter hos mig! 

Jeg vil gerne blive gammel og jeg er overbevidst om at en sund livsstil og en sund kost er vejen frem – det giver mig tryghed og det gør at jeg føler mig sund og i god form.

Tænker du på dit hjerte? Og hvad gør du for at passe på dit?

Læs mere om MegaRed her og køb det her.

Indlægget er sponsoreret.

6 kommentarer

 • Rikke

  Hej! Jeg faldt tilfældigt over programmet på DR, om sundhed der tager overhånd. Vil du sige, at programmet giver et meget sandt billede af dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikke

   Hvorfor vil du ikke svare?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Rikke, så først denne kommentar nu. Jeg synes programmet viste mig sådan som jeg også kan være – men måske manglede at jeg ikke hver dag træner og støvsuger og laver mad og bruger meget tid på de sociale medier 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikke

   Tak for svar 😉 – mit billede af dig igennem bloggen, hang nemlig ikke sammen med det billede programmet viste.
   Det er en god tanke, for mig,at have i bbaghovedet. F.eks var der en del i programmet som mere eller mindre irriterede mig – men selvfølgelig er de også nødt til at have fokus på det ekstreme – vel netop for at gøre det ekstremt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Kære Matilde.

  Da jeg var 13 (jeg er i dag 24) fik jeg hjerteflimmer for første gang. Jeg var en meget aktiv pige med badminton og fodbold flere gange hver uge og jeg blev lige pludselig meget hurtigt meget forsigtig og ikke så aktiv – jeg var bange for, at jeg skulle få et anfald med kramper og hyperventilering pga. hjerteflimmeret med for mange impulser. Da jeg var 14 (eller måske 15?) blev jeg opereret og brændt i hjertet. Det gik godt og jeg har aldrig haft hjerteflimmer siden. Det tog noget tid før jeg troede på, at jeg ikke ville få det igen. Også af den grund, at lægen sagde, at der var mulighed for at det kunne vende tilbage i løbet af den første måned og at man så kunne prøve at brænde igen.
  Jeg håber virkelig, at din fars operation har haft positiv effekt og at hjerteflimmeret er væk for altid!
  Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg skriver det her, men historien om din far rør mig naturligvis og havde lyst til at dele, at det godt kan blive godt igen 🙂
  Med mig gik de ind gennem mine blodårer i lysken og den dag i dag kan man overhovedet ikke se, at jeg har fået operationen.
  Tror du, at det er en samme slags operation, som din far har fået?
  Tak for en god blog.
  Mvh. Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hej Signe. Tak for din søde kommentar. Det er helt den samme operation som min far fik – vi ved endnu ikke om den har virket som den skulle. Der går 3 måneder før man kan se det endelig resultat. Dejligt at høre at det virkede for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklamen der gir mig lyst til at købe en ny telefon