Projekt S

Rullemarie

Man har altid en i sin vennegruppe. Hende eller ham som er den sjove. I min vennekreds hedder den sjove Cathrine. Hun er flabet, sød, hudløs ærlig (som i “det der kan du ikke have på!” eller “ej nu er du dum at høre på”). Og det er rart – det bliver på en eller anden måde nemmere at være sammen. Cathrine og jeg har trænet sammen i halvandet års tid og vi prøver altid hinanden af. Derfor skulle hun prøve mit mavehjul og som du kan se på videoen – så skal hun vist øve sig lidt! Hun har kunne til perfektion, så jeg tror hun skal bruge hjulet hver gang hun besøger mig ;)

Træner du med mavehjul? Hvis ikke så vil jeg rigtig gerne anbefale det. Det er sjovt og det gør virkelig noget for din core! Jeg har mit eget som er herfra, men de fleste træningscentre har et – ellers så spørg efter det!

 

6 kommentarer

 • Ragnhild

  Jeg bruger mavehjulet ind i mellem – det bliver ikke så ofte. Jeg er svajrygget, og derfor belaster brug af mavehjulet min ryg helt enormt, og jeg kan ikke køre helt frem med det – Men det giver sindssygt meget, og derfor er det trods alt stadigvæk en del af min træning nogle gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Dét kan jeg godt forstå – det er også god træning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Mit spørgsmål har godt nok ikke lige noget at gøre med det her indlæg men et tidligere omkring juice. Du skrev en opskrift hvor du brugte ingefær. Tilsætter du bare en hel ingefær og kan juicemaskinen godt holde til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Jeg bruger omkring 5 cm ingefær til en liter og ja min juicer kan godt, ellers kan du skære det i mindre stykker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Elbrandt

  “ej det er også på trægulv” !!!!!!! Det er det man kalder en god undskyldning (græde-grine-smiley)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt S