I dag er en dejlig, dejlig dag!

10 things

11things

Er du blogger – skal du lave sådan en liste engang imellem (fornem ironien). Én af de værste ting jeg ved er hvis mennesker er for selvhøjtidelige så det vil jeg virkelig efterstræbe ikke at være med denne liste!

 1. Jeg har en mild form for OCD – det giver sig til udtryk til træning hvor vægtene jeg bruger skal stå på en bestemt måde og boxen jeg hopper på skal stå lige præcis mellem nogle streger. Top underligt og ret pinligt at stå og rette på boxen under en WOD.
 2. Jeg hader, hader når folk kommer for sent til en aftale og jeg kan blive virkelig fornærmet over det og det kan være svært for mig at “komme videre” og hygge med mig den jeg nu har en aftale med.
 3. Jeg taber ofte min mad på gulvet og jeg samler det op og spiser det. Åbenbart en single-pige-adfærd jeg har tillært mig.
 4. Jeg er kiks-oman. Jeg elsker kiks i alle former. Den der æske man køber til et ostebord og med chokolade, med fyld, småkager. Jeg er virkelig en kikse-sucker.
 5. Jeg vågner hver evig eneste nat ved 3 tiden og skal tisse og have vand. Forvandler mig åbenbart til en 3 årig efter mørkets frembrud.
 6. Jeg har mindst 20 tights men bruger kun 3 af dem – jeg vasker gerne en lille portion for at kunne have mine favorit tights på (miljøsvin, i know!).
 7. Jeg har, de seneste par måneder, fået utrolig få varme måltider. Jeg har ikke orket at lave mad. Jeg har levet af skyr, æg, hytteost, røget laks, peanutbutter, knækbrød og utilberedte grøntsager. Får stort set kun varm mad når min mor laver det til mig. Jeg håber jeg får energi og lyst til at lave mad igen, når jeg får lidt mere styr på min tilværelse.
 8. Jeg har ofte mareridt om at jeg har lus – forleden nat var luseæggene så store som de der sorte lakridsæg!
 9. Jeg køber stort set alt mit tøj på nettet. Jeg føler mig ofte utilpas i butikkerne og jeg kender mine størrelser – derfor vælger jeg ofte at shoppe hjemmefra, i nattøj, med håret i en knold og en kop kaffe.
 10. Jeg har hørt ufatteligt meget Adele og Sam Smith de seneste måneder. Jeg kan alle tekster udenad og ynder at lytte til musikken og dyrke “jeg-har-ondt-af-mig-selv” – jeg er på nedtrapning – bare rolig 😉
   

2 kommentarer

 • Haha ikke spor selvhøjtideligt, mere bare grinern! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  “10 things” er altså virkelig underholdende – så thumbs up! …Og btw; jeg har også tit luse-mareridt o_O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er en dejlig, dejlig dag!