Økologisk fiskeolie - uden fiskesmag!

Hvorfor ikke? Ask me.

tumblr_lpj0pqTybw1qe9igxo1_500

Jeg får så mange spørgsmål dagligt på instagram, på mail og her på bloggen. Så nu tænker jeg at lave en omgang ask me – så fyr den af her i kommentarfeltet eller skriv til mig på min mail: sweetytilde@hotmail.com (jep, fed mailadresse. Lavede den da jeg var 13 år og da den ikke fejler noget kan jeg lige så godt beholde den 😉

9 kommentarer

 • Julia

  Hvilke 3 ting er du allermest taknemlig for i dit liv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan du anbefale et gymnasium el.lign., du har været glad for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først vil jeg lige rose dig for din åbenhed. Jeg elsker at du graver dybt, og tør krænge dig selv ud.

  Jeg græder en tåre når du skriver om din lillebror, men tænker på hvad der egentlig skete med ham? Har du fortalt den historie? Vil du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Udgiver du din kommende bog sammen med et forlag? Og hvis du gør, hvilke fordele vil du så sige der er ved det frem for at køre hele møllen selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Stor ros til dig Mathilde! Det er virkelig sejt at du tør at være så åben og ærlig på nettet – det giver mig mod til at være mere åben og ærlig i min hverdag 🙂
  Mit spørgsmål er: Tror du, det er muligt, at kombinere et liv fyldt med træning og ønsker om så store muskler som muligt med behovet for et mindre (hvis ikke et slet ikke eksisterende) købforbrug? Jeg går 100 % ind for, at alle skal gøre hvad de har lyst til, men jeg synes desværre at mange ikke er klar over, at man sagtens kan få protein nok, selvom man ikke spiser kød. Er det noget man snakker om, der hvor du træner? Og hvordan kunne man tage emnet op på en god måde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Mathilde
  Jeg har læst med i ca. 3 år vil jeg tro.
  Jeg elsker din blog (og Instagram) og din ærlighed.
  Jeg bliver så rørt over din historie men jeg beundre dig utroligt meget, fordi du er ærlig og tør åbne op. Det er sgu’ for sejt!
  Ligesom mange andre, har jeg også gået og tænkt over hvordan din lillebror døde?
  Det er måske noget som du vil dele med os på et tidspunkt?

  Forsæt med at være Dig! du er en stor inspiration for mange!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S.

  Kære Matilde.

  Har fulgt dig et par år efterhånden. Jeg er især fascineret af dit drive, når det kommer til træning. Jeg har selv svært ved at overvinde dovenskaben. Og det at gå i fitnesscenter skræmmer mig lidt, da jeg er bange for at se dum ud, foran meget mere erfarne mennesker. Chicken, I know..

  Derfor; Har du nogle råd til hvordan man bliver bidt af træning? Og evt kommer i gang med styrketræning, hvis man ikke har råd til en personlig træner – eller kender nogen der kan lære en det?

  Venlig hilsen S.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Veronika

  Hei! Bloggleser fra Norge her 🙂
  Hvordan motiverer du deg til å stå opp før hanen galer om morgenen? Ser tit du er i sving kl 06!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Du kan lave et alias til din hotmailadresse inde på hotmail (googl evt. hvordan). Med et alias opretter du en ekstra mailadresse til din e-mailkonto og på den måde kan du beholde din indbakke og alle dine gamle mails, mens mails sendt både til din nye og gamle e-mailadresse bliver sendt til den samme gamle konto. Så kan du udlevere din gamle adresse når du synes det er passende eller din nye måske mere professionelt lydende e-mailadresse i andre sammenhænge. (Det fik jeg selv glæde af for nogle år siden.) Når du afsender mails kan du også altid bestemme hvilken af adresserne du vil bruge som afsender.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk fiskeolie - uden fiskesmag!