Ting jeg vil gøre om i mit næste parforhold

#Sådangørjegnårjegtræner

12715586_10207298800480771_1416640643832639967_n

 

Der er efterhånden mange af jer som skriver til mig og har spørgsmål omkring min træning – det er så fedt og tak for det! På billedet kan du se en ganske almindelig WOD (workout of the day på crossfit-sprog). Og lad mig forklare – hvis du nu ikke er inde i alt det crossfit der. Jeg vil lige tilføje at jeg googlede enormt meget det første halve år til crossfit, fordi jeg simpelthen ikke fattede hvad jeg skulle. Så det er der ingen skam i!

5 runder betyder, sjovt nok, 5 runder. Hver runde varer 5 minutter. I det første minut sjipper du (DU betyder Doble Unders og er møghamrende svært, jeg kan ikke – så jeg sjipper derudaf). Næste minut laver du KB (kettlebell) snatch (google den hvis det er). 3.minut laver du atomic sit ups (google er din ven) og i 4.minut nakker du romaskinen. 5.minut er pause inden runden starter forfra og du igen skal sjippe. Obligatorisk: høj musik, vand og eventuelt søde veninder.

Bonusrunden kom på fordi min veninde kom for sent – det var straffen. Konceptet er det samme som ved de 5 runder – der er bare færre runder og øvelserne er nye. 16 som står i parentes er vægten på kb’en, den kan du bare lave om. WB står i øvrigt for wallball – du kan snildt bruge håndvægt, bold, kb eller lave øvelsen uden vægt. Google er igen din ven.

Du kan jo bare skifte øvelserne ud som du lyster og til dem du kender godt og måske særlig godt kan lide. Konceptet er bare 5 runder á 5 minutter. Udmærket træning, god og effektiv og sjov at lave sammen med andre. Det skal være sjovt at være sund!

Følg med på min snapchat hvor jeg mere eller mindre konstant ligger træningsprogrammer ud: helsematildedk 

God dag!

1 kommentar

  • Thomas

    “Obligatorisk: høj musik, vand og eventuelt søde veninder.” – KRIDT!! Du glemte at nævne kridt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg vil gøre om i mit næste parforhold