Der er sket noget nyt i mit liv

Vitaminer på spray – smart til dig som altid har travlt men som ikke vil glemme din sundhed

Sponsoreret indlæg

12801290_10207353731094002_3981651871331582293_n

 

Jeg har før i tiden været god og dygtig til at få mine kosttilskud. Efter et år i mere eller mindre kaos er jeg røget ud af den gode rutine. Jeg glemmer det ofte og så er der ligesom ingen idé med at tage vitaminer og kosttilskud. De skal gerne indtages dagligt, eller næsten dagligt, for at have den ønskede effekt.

Jeg kan hurtigt mærke hvis jeg ikke får mine vitaminer – særligt her i vinterhalvåret, hvor jeg bliver mere træt, uoplagt og mit energiniveau falder. Med alt den træning som jeg kører ved siden af bliver det en uheldig kombination. Jeg vil have mine vitaminer – for det gør så godt for min krop. Sammen med en god, sund kost – selvfølgelig. Jeg træner ofte meget tidligt om morgenen, skynder mig hjem i bad og cykler på job – uden at have fået vitaminer indenbords. Og det er bare en dårlig kombination – for jeg bliver træt og bleg og kan have tendens til mørke rander under øjnene. Noget som jeg ikke oplever når jeg er inde i en god rutine med mine kosttilskud. Min krop er uden tvivl presset for tiden – både med træning og min bog som snart udkommer, så jeg skal virkelig sørge for at få fyldt depoterne op. Jeg er altid lidt skeptisk når jeg får tilbudt kosttilskud, men jeg er meget begejstret for Nordic Health’s alternativ – fordi det simpelthen er så smart, produkterne er i orden og i en god kvalitet og det gør mit liv en smule nemmere. Det skal man altså ikke kimse af i en yderst presset hverdag. Det er produkter som jeg kan stå indenfor. Det er produkter som jeg har testet på egen krop – sådan gør jeg altid inden jeg skriver om det her på bloggen.

12801198_10207353732014025_7042585402635853772_n

NordicHealth har netop lanceret sine produkter på det danske marked. I Danmark er vi mest vant til at tage vitamin via tabletter, men i udlandet vinder vitaminer og mineraler via spray og cremer mere og mere frem. Jeg synes at det er så smart! Jeg har mine sprays opbevaret i køleskab og når jeg alligevel skal have mælk på mine havregryn om morgenen, nupper jeg lige et spray. Så er jeg dækket ind og jeg slipper ovenikøbet for at sluge piller samt at dosere selv. D-vitamin, som de fleste af os mangler på denne årstid (D-vitamin kommer blandt andet fra solens stråler) optages bedst via mundens slimhinder. Ifølge en undersøgelse fra Cardiff Universitet optages D-vitamin mest effektivt i blodbanen via mundens slimhinder. Nordic Health sprays er mikro-emulgeret for hurtig og effektiv absorption i munden, hvilket giver en hurtigere og garanteret optagelse i kroppen i forhold til tabletter eller kapsler. D-vitamin er et af de næringsstoffer, som traditionelt optages dårligt gennem fordøjelsessystemet. Derfor er sprays genialt! Hvis du føler dig træt og uoplagt så kan det være at du har et for lavt indhold af D-vitamin i kroppen.

Selv er jeg rigtig glad for magnesium spray’en da jeg virkelig kan mærke en stor effekt på min restitution. Jeg bliver så forbandet øm og træt i kroppen efter træning, hvis jeg ikke supplerer med magnesium. Jeg tager det altid inden sengetid – hurtigt og nemt og jeg føler at jeg sover langt bedre og meget dybere. Jeg kan virkelig anbefale et magnesium tilskud, hvis du træner og har et aktivt liv. Det har gjort en stor forskel for mig og min krop.

Og sørme om du ikke kan vinde de fantastiske sprays fra Nordic Health! Hvabehar! Hele 3 vindere må jeg finde og du kan blandt andet vinde: 1 D-vitaminspray (DLUX 3000), 1 Multivit Multivitaminspray, 1 Magnesium Spray Goodnight, 1 Magnesium Body Butter, 1 Magnesium Badeflager. Så burde du være dækket ind og burde kunne klare de sidste hårde måneder, inden foråret og sommeren kommer og redder os. For at deltage skal du skrive en kommentar til dette indlæg og skrive hvad du gør hvor at opretholde dit D-vitamintal – det kan f.eks. være igennem din kost, med kosttilskud, specifikke fødevarer du sørger for at få mere af eller noget helt andet. Måske du bare rejser ned i solen og får D-vitamin skudt direkte ind i kroppen via solens stråler? Kom gerne med tips og tricks – det vil jeg tage imod med kyshånd! Jeg finder 3 vindere d.17/3. Held og lykke!

Sponsoreret indlæg.

30 kommentarer

 • Lisbeth V

  Hver morgen som det første, når jeg står op, stiller jeg mig foran vinduet og får så meget lys direkte i ansigtet som muligt, mens jeg drikker min morgenkaffe. Som regel står jeg i altandøren, så jeg samtidig får et skud frist luft i lungerne.

  På arbejde går jeg også i frokostpausen enten en tur udenfor eller sætter mig ind i et hvilerum, vi har, hvor der ofte er meget skarpt sollys. Så får jeg lige en halv time med masser af lys. Det er vigtigt i et job, hvor man sidder meget indenfor foran en computer.

  Ellers supplerer jeg i vintertiden med Purepharma D-vitamin hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg tager en multivitamin hver dag, og lige for tiden tager jeg også D-vitamin i form af kosttilskud. Om sommeren får jeg rigeligt fra solen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg følger min kloge farmors råd om at tage multivitamintabletter i alle måneder med et ‘r’. Desuden er jeg sucker for at være ude, hvorfor jeg prøver at løbe og cykle som en gal, de dage hvor forårssolen pryder. Dog spiser jeg næsten vegansk, så det kan være en udfordring at få alle vitaminer – så disse produkter lyder geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Jeg søger for at være ude i dagslys hver dag. Jeg har en terapilampe på mit arbejdsbord. Jeg spiser sundt, og supplerer med solaray’s cal-mag-D vitamin. Men ville elske at prøve spray istedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Pt. gør jeg ikke noget specielt for D-vitamin. I de sidste måneder har det fyldt rigeligt for mig, at jeg i en alder af 29 år er startet på blodtryksnedsættende medicin, samt mit B12-niveau var så langt nede at jeg oplevede grimme symptomer, som fx svamp i mundvigen. Og med mit livs fest (bryllup) i april var gode råd dyre! Jeg fik salve, som har slået svampinfektionen ned nu i løbet af 3 uger og så har jeg fået 5 injektioner med B12 over 10 dage. Nu håber jeg at kunne nøjes med en sprøjte hver 3. måned. Det blodtryksnedsættende – det er for resten af livet! Desuden tager jeg magnesium, aminojern og C-vitamin dagligt! Hvem ved hvad D-tilskud vil kunne gøre for mig? Jeg er i hvertfald meget villig til at prøve ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Jeg må nok indrømme at jeg ikke får gjort noget for at tage mere D-vitamin, udover mine multivitamin piller om morgenen og daglige cykelture ti og fra uni. Derved kunne jeg sikkert have godt af det, føler mig ofte træt og uoplagt her i vinterhalvåret. Især efter træning sidder jeg ofte til forelæsning og har svært ved at holde mine øjne åbne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Masser af gåture. En god kombination af hygge, d-vitamin fra sollyset og hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ranvør

  fantastisk med vitaminer på spray! Dem har jeg ventet på, men viste virkelig ikke at de allerede findes i handlen. Selv spiser jeg d vitamin i tabletter og prøver desuden at få nok via fed fisk og ved at komme ud i sollyset så tit som muligt. Jeg har en mor der er meget syg, og jeg tror hun ville have stor gavn af at få vitaminer på sprayform da hun har svært ved at synke almindelig piller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Da jeg er født på Sri Lanka, skal jeg have ekstra meget D- vitamin, da jeg ikke optager det så godt da jeg er mørk. Så at have en spray i køleskabet vil da være fantastisk for mig, da jeg er en kegle til at huske at tage de piller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det er en virkelig en god præmie! 🙂
  Jeg tager multivitamin, og så bruger jeg altid min cykel som transportmiddel, når jeg skal noget, så jeg er ude så meget som muligt. Desuden har jeg lige været en uge i Dubai, hvor mine “sol-depoter” er blevet fyldt godt og grundigt op – så skønt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået ordineret D-vitamin af min læge, men indrømmer at jeg ikke er god til at huske at få dem taget, så jeg ville elske sådan en spray i køleskabet.
  Af samme årsag er jeg begyndt at gå ture i frokostpausen for med job, bil og svømmetræning kommer jeg faktisk ikke ret meget ud i lyset i det daglige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg spiser vitaminrigt mad i form af frugt og grønt, og så er jeg altid ude i solen, når den skinner. Går ud og handler i en størrere butik lidt længere væk eller går en tur i parken med en veninde og en kop kaffe i hånden. Man kan jo ikke lade vær med at bevæge sig, når solen (endelig) skinner!
  Disse sprays er virkelig smarte! Jeg har aldrig hørt om vitaminer på spray, så det håber jeg virkelig at kunne prøve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Jeg gør faktisk ingen ting for det. Men det burde jeg nok, for jeg kan jo lige præcis mærke hvordan jeg bliver mere træt og uoplagt her i vinterhalvåret. Så jeg krydser alt hvad jeg kan for at vinde, så jeg kan prøve at få gjort noget ved den d-vitamin mangel jeg sikkert har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har på det seneste taget et D-vitamintilskud, men derudover tager jeg en uge ned i solen på Tenerife i påsken – det er jeg helt sikker på, vil hjælpe gevaldigt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg tager D-vitamin kosttilskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Spiser dagligt en vitaminpille og lidt forskellige kosttilskud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager D-vitamin i pilleform når jeg husker det. Og prøver at komme meget ud i solen. Min søn får D og B12 vitamin på spray. Fordi vi er veganere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg gør egentlig ikke så meget andet end at spise min daglige vitaminpille og sørge for at komme lidt ud når solen endelig skinner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg er bare ikke særlig god til piller, og da jeg grundet spiseforstyrrelse har manglet d-vitamin de sidste par år, så er disse sprays virkelig nogle jeg må have fat i! Tusinde tak for dette indlæg ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg bruger at være i dagslys og tage D vitamin piller. Man siger at der også kan påvirke humøret hvis man har depri tildens – så jeg er meget opmærksom på D !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Jeg spiser for det første sundt og varieret – gerne en masse farver! Derudover supplerer jeg med en Omnimin Pure vitaminpille, bare for at være på den sikre side 😉
  Desuden er solen min bedsteven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.t. gør jeg ikke noget specielt, men jeg har tænkt kraftigt på at tage D-vitamin-tilskud om vinteren, bare som almindelige tabletter. Jeg har været i Myanmar indtil slutningen af efteråret, så jeg har været ladet lidt mere op med D-vitamin end gennemsnittet. 🙂 Og skal jeg være helt ærlig, så er lige præcis det at komme ned i noget solskin min absolut foretrukne måde at få D-vitamin på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg arbejder meget – og indendørs på kontor, så det er begrænset med sollys, som jeg får i løbet af dagen. Derfor tager jeg d-vitamin hver dag. I weekenderne prioriterer jeg at være udendørs, og få så meget lys som muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg ville gerne blive bedre til at tænke det struktureret ind – det er lidt en periode ting og de der sprays lyder virkeligt smarte!
  Mit bedste tip er nok at prioritere cyklen/gåben som transport for at nå at få lidt lys, selvom det er mørkt på den her tid af året.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Isabella Brandt karlsson

  Jeg sørger for at spise massere af fisk – især fede fisk som laks og ørred 😍👌🏼 og så tager jeg longo vital, men glemmer det tit så det ville være super fedt med sådan en spray! Krydser fingre 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Jeg er generelt super dårlig til at få taget mine vitaminer, og især D-vitamin, hvilket jeg burde gøre da jeg er mørk i huden…. Så jeg får det kun via fisk eller hvis jeg en sjælden gang nupper en pille – Så det ville GENIALT med D-vitamin på spray, jeg er allerede fan! Nemt og hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg gør ærlig talt ikke en skid. I hvert fald lige nu. Jeg tager bussen i skole og når jeg endelig har fri napper Netflix mig og jeg synes det er synd at sige nej. Jeg har lige meldt mig ind i FW men det undrer ingen i min omgangskreds at jeg ikke har været afsted. Måske sådan en omgang energi kan få sendt mig afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krestine Nørgaard

  Jeg tager faktisk ingen vitaminer, fordi jeg hader at sluge piller.. så den måde jeg får d vitamin på er gennem en tur sydpå eller en tur i solarie..
  Hvis ikke jeg vinder skal jeg helt sikkert selv have investeret i nogen, for det er dæleme da godt nok for smart!! 👍👍👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Jeg har faktisk skabet fyldt med diverse kosttilskud – men når man knapt nok kan sluge en Panodil uden at brække den halvt over, så er det svært at finde motivationen for at bruge en halv time på piller om morgenen 😁 Så tænker at det uden tvivl ville være en kæmpe win for mig (..og min krop), at prøve disse sprays 😄👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Jeg supplerer min Dvitamin indtag med tablet tilskud. Jeg har fået konstateret for lav vitamin og når jeg også lider af depression, føler jeg fet er vigtigt jeg får tilskud. Det er vildt spændende med de viamin og mineral sprays. En genial ide. Håber jeg er heldig ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget nyt i mit liv