Små, latterlige bryster

Min mor siger

12794511_10207360387260402_9015041183237773942_n

 

..at blomster gør dig glad. Hun siger også at jeg skal have blomster i mit hjem – fordi de spreder glæde. Og hun har ret (det har hun for det meste, dammit!). Jeg købte derfor et gigantisk bundt forleden ved Nørrebro station til 100 kroner. Jeg havde til 3 vaser og de holdt i en hel uge. Og de gjorde mig glade og de pyntede og spredte en dejlig stemning i min lille, dejlige lejlighed. Den søde blomsterdame gav mig et tip: læg blomsterne på køkkenbordet i 30-40 minutter, uden at pakke dem ud. Så de vænner sig til temperaturen. Fyld vasen med 2-3 cm koldt vand (ikke iskoldt, ikke lunkent, men koldt) og klip 1-2 cm af stilkene. Så holder de længe og det gjorde mine fine tulipaner altså. 100 kroner er godt givet ud og tippet er hermed givet videre. En af de fede ting ved at bo i byen er, at det er nemt og forholdvis billigt at købe smukke blomster. Jeg skal snart have fyldt mit hjem med blomster igen – for de gør mig så glade!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små, latterlige bryster