Du ved at du er ved at ramme de 30 når (part 2)

Forsiden på min bog. Hvad synes du?

12799235_10207600521103598_8918282827997441572_n

 

Jeg har tusindevis af stjerneskud i maven. Jeg glæder mig afsindigt til at min bog kommer på gaden d.21 april. Jeg har kaldt den #detskalværesjovtatværesund – fordi det i min optik skal være en glæde at træne, en glæde at være sund. En balance, intet fanatisk, motivationen skal være at du har det godt, mens du gør det. Om det er at gå tur med hunden, spinne to timer i træk, spise chokolade som et hovedmåltid – du skal være glad, glad for dig selv, glad i din krop. Nemmere sagt end gjort. Det ved jeg. Men jeg prøver alligevel at leve efter dén overbevisning.

Du kan forudbestille min bog lige her og få den sendt hjem til dig senest d.21 april.

Jeg er rigtig glad for forsiden som vi skød en varm sommerdag sidste år. På Bellevue Strand. Jeg havde sand over det hele men jeg var så glad den dag. Jeg synes at forsiden afspejler den jeg er, det jeg står for. At det skal være en glæde at være sund. Aldrig en straf. Jeg synes det ligner mig, jeg synes jeg ser glad ud – sådan oprigtigt. Og det var jeg også den dag. Selvom jeg havde det svært i den periode. Jeg glæder mig til at vise jer bogen! Tak fordi i læser med her på bloggen, uden jer var min drøm aldrig gået i opfyldelse. Af hjertet tak. Virkelig.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved at du er ved at ramme de 30 når (part 2)