Efterårskluns til træningen

Lidt om hvad jeg spiser på en helt almindelig dag og hvordan jeg træner

14102668_10208808024370425_9095958817790177392_n

Jeg bliver spurgt tit: hvad spiser du og hvordan træner du? De er svære at svare på, men lad mig give det et forsøg. Først og fremmest så er intet forbudt i min verden. Jeg lever ikke efter nogen diæt eller regler. Alt er faktisk tilladt. Mere eller mindre. Jeg gider ikke bruge energi på hvad jeg vejer, BMI eller hvad der er sundere end andet. Selvfølgelig vil jeg gerne spise sundt, men det gør jeg altså ikke altid og det er helt okay i min verden.

En dag kan se således ud i forhold til kost:

 • Morgenmad: altid havregryn. Tit med skummetmælk, sommetider med vand hvis jeg ikke har fået handlet..
 • Formiddag: en figenstang/et æble/en banan/en håndfuld rosiner og mandler
 • Frokost: for det meste er det kogte 2 æg, en dåse tun og enten rugbrød eller gulerødder. Det spiser jeg nok 2-3 gange om ugen. Det er lidt kedeligt, men det er nemt. Og jeg har rigtig travlt for tiden og har ikke tid til at lave lækker frokost, selvom jeg gik meget op i dét, engang. Sådan er det. Det mætter og det smager godt.
 • Eftermiddag: frugt/figenstang (hvis jeg ikke allerede har spist en)/en juice/en smoothie/rester fra frokosten.
 • Aften: her bliver den tricky. Jeg spiser så meget forskelligt. Og jeg spiser ofte ikke hjemme. Så bliver det til en salat fra WEDOFOOD (den på Gammel Kongevej er min favorit!), en sandwich, suppe, en klapsammen, mors mad, Vibe’s mad (sød veninde) eller en proteinbar.
 • Snack: sommetider intet (hvis jeg har grovspist), havregryn, frugt, mørk chokolade, riskiks etc.

En uge med træning kan se og ser for det meste således ud:

(Jeg træner ikke noget bestemt, jeg træner crossfit og der får hele kroppen tæsk hver gang. Jeg træner ikke split eller kører nogle bestemte programmet).

 • Mandag: En times crossfit (20 minutters squats og 40 minutters cardio),
 • Tirsdag: En times crossfit (hele kroppen)
 • Onsdag: Hviledag, men aktiv da jeg cykler meget og går omkring 9-12 kilometer om dagen. Jeg møder sent onsdag og plejer at sove længe der og få god restitution.
 • Torsdag: En times crossfit (hele kroppen)
 • Fredag: En times crossfit (hele kroppen)
 • Lørdag: Hviledag, hvis ikke søndag, ellers 1,5 times træning med både styrke (mest bagdel eller ben) og cardio.
 • Søndag: Hviledag, hvis ikke lørdag og ellers samme program som lørdag.

Det er en del træning og det er hårdt for kroppen. Men det fungerer for mig og jeg opbygger muskler, da jeg ikke træner samme muskelgrupper hver dag. Jeg bliver ikke øm på samme måde mere, da jeg er blevet god til at gå lidt tidligere i seng og samtidig sørge for at få både jern, magnesium, multivitaminer og så drikker jeg ingefærshot hver aften. Kroppen kan godt tåle at træne mange dage om ugen, når du dyrker crossfit. Det er nemlig det gode ved crossfit. Programmerne er forskellige fra dag til dag. Nogen dage er der squat på (min favorit!) og vægtløftning og cardio og andre dage er det nærmest kun cardio programmet.

Jeg håber at du kunne bruge det til noget – ellers er du altid velkommen til at skrive! <3

 

1 kommentar

 • Sabine

  Godt indlæg 😀
  …jeg er lige tyk en gang og spørger hvor den pizza på billedet er fra! Den ser simpelthen så mega lækker ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårskluns til træningen