Creative Space på Gammel Kongevej

10 ting du nok ikke vidste om mig

14517397_10209105185479267_3549123331179729219_n

 1. Det er et skoldkoppe ar jeg har i panden på billedet, helt ved hårgrænsen på panden. Det er ofte et samtaleemne og børnene på mit arbejde vil enormt gerne røre ved det.
 2. Jeg elsker mugost. Smeltet mugost er næsten det bedste. Danablu. Jeg har altid sådan en fætter i køleskabet.
 3. Jeg ejer hverken fjernsyn eller sofa. Og jeg er vild med det. Jeg synes fjernsyn tog for meget af mit liv og energi og sofaen tog min ekskæreste. Og jeg har aldrig fået fremskaffet en ny. Jeg kan egentlig godt lide ikke at have en.
 4. Jeg kan ikke lide wienerbrød.
 5. Min mormor var fra Sumatra og det er hende jeg har mine fregner og “højde” fra. Og evnen til at blive latterligt brun på kort tid.
 6. Det første jeg gør om morgenen er at børste tænder. Jeg fungerer ikke før det er gjort.
 7. Jeg kan de fleste af Nik & Jay’s tekster. Og jeg lytter ofte til Nik & Jay. Og jeg er (næsten) ikke flov over at skrive det.
 8. Jeg var som teenager medlem af Skiltebanden som var berygtet i min by og sågar var i flere aviser (de døbte os Skiltebanden). Vi stjal skilte og flyttede rundt på skilte, så der blev skabt bilkaos i den lille by til vej- og byfester. Jeg tror vores samling endte på 40-50 skilte af forskellig art. De fandt os aldrig. Og nu er sagen forældet, håber jeg.
 9. Jeg kan ikke lappe en cykel og jeg har ingen intention om at lære det nogensinde.
 10. Jeg hader ordene: brusk, blod, lyske og puds. Derfor blev jeg ikke sygeplejerske, selvom det var min drøm i nogle år. Jeg kan ikke blod. Ikke engang ordet.

4 kommentarer

 • Hey hey, aldrig flov over at skrive, at du hører Nik og Jay 😉 (fan siden jeg var 13 og nægter at skrive nuværende alder :p)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  KÆMPE NIK & JAY FAN HER ✌🏽️🎈 Tuder til alle koncerter med dem som en fucking teenagetøs. Jeg er 21, og jeg fucking elsker dem. Hvis jeg en dag så dem på gaden, ville jeg seriøst dø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, en mere der er på team mug-ost!
  Pizza skál bestilles med gorgonzola 😀
  – Og hey, N&J går aldrig af mode – trods rædsomme tekster er det jo det bedste festmusik, især ikke hvis der er rigelig rødvin på bordet.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creative Space på Gammel Kongevej