Evig kærlighed

Blogs jeg selv læser

sex-and-the-city-84

Jeg læser ikke rigtig blogs, hvilket kan virker mærkeligt når jeg nu selv er det der blogger. Jeg har ikke rigtig tid og så tog jeg en beslutning for nogle år siden – jeg ville ikke læse andre blogs for så undgik jeg at blive “for” inspireret og måske komme til at kopiere. Ubevidst.

Men jeg læser engang imellem blogs. Mest dem jeg kender personligt. Der er tit nogle af jer som skriver til mig og spørger, hvilke blogs jeg læser og hvilke blogs som giver mig noget. Der er ikke mange, men der er lidt:

  • Caroline, som er blevet en god veninde. Men det er nu ikke derfor, at hendes blog er at finde på listen. Hun er altid autentisk og fuld af selvironi – to egenskaber jeg knuselsker. Særligt dette indlæg gjorde indtryk på mig og gav mig i den grad håb.
  • Marie. Er pisse lækker. Jeg har mødt hende nogle gange i forbindelse med noget blog-værk og udover at være fucking sprød at se på, så er hun et rart menneske og udstråler virkelig god energi. Jeg kigger ofte forbi hendes blog fordi hun har en tøjstil som jeg kan identificere mig med. Marie er episk.
  • Trine. Jeg har mødt hende få gange og jeg blev nærmest forelsket i hende, da jeg så hende. Trine giver ikke en fuck og er naturlig og helt almindelig. Hun er stærk som en okse og skriver ærligt og ligetil på hendes blog. Hun taler så jysk at jeg sommetider ikke kan følge med (følg hendes snap, hun er møg grineren), men jeg er ret vild med hende. Der er ikke så meget pis og Trine er relaterbar og dét elsker jeg ved hende. Og så er hun lige blevet single og dét er spændende at følge med i.

Hvilke blogs læser du? Del gerne i kommentarfeltet – så kan jeg få nye, spændende blogs at læse 🙂

GOD DAG!

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Evig kærlighed