Hvordan jeg overlevede død, ødelæggelse og et knust hjerte

Den eneste festival i landet uden tømmermænd – men med masser af sved..

Sponsoreret indlæg

14264167_10208988488321911_2136870646794086073_n

Sponsoreret indlæg

Det er ikke ligefrem festival sæson i oktober. Men jeg har allerede planlagt næste års festival. Måske skal jeg også på Roskilde, men den festival som jeg helt sikkert skal til er en anden slags festival. Det er nok den eneste i landet hvor du ikke har ondt i håret hver morgen. Du har nok ømme balder. For det er en festival hvor du kan træne som var der ingen dag imorgen.

Jeg skal til Danmarks største idrætsfestival i Aalborg, som løber af stablen fra 29. juni til 2.juli. Landsstævnet består af fire aktive og sunde dage med masser af sport, fitness, oplevelser, events og socialt med venner og fest og musik om aftenen. Jeg synes at det lyder helt vildt sjovt! Jeg er vild med at træne – men jeg er endnu mere vild med at træne med veninder og mennesker som jeg kender og holder af. En festival som denne med en god veninde som også er glad for at bevæge sig – dét glæder jeg mig vildt meget til!

Der kommer omkring 25.000 deltagere til Landsstævnet i Aalborg. Deltagerne i Landsstævnet fordeler sig over alle aldre og livsfaser – du skal dog være fyldt 15 år i 2017 for at kunne være med. I 2013 var der en overvægt af unge deltagere, hvor 45% var under 30 år (jeg tænker at der må være en del flotte, atletiske mænd?!).

Man kan sammensætte sit eget program blandt over 40 workshops, hvor man kan udfordre sig selv med nye aktiviteter – du kan f.eks. prøve kettlebell, yoga, indoor cycling, mindfullness og foredrag om kost med Anne Louise Knudsen. Når man deltager i Landsstævnet, kan man selv sammensætte sit program for stævnet på kryds og tværs af de forskellige idrætstilbud. Der er flere end 400 forskellige aktiviteter fordelt på de fire dage og der er sociale arrangementer om aftenen.

Jeg har fået lov til at udlodde 2 billetter til Landsstævnet i Aalborg – du kan finde konkurrencen på min facebook. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar hvor du skriver hvem du gerne vil have med til festivallen. Held og lykke! Jeg finder en vinder d.11/10!

2 kommentarer

  • Sofia

    Det ville være så fedt hvis min bedste veninde, barndomsveninde og træningspartner Charlotte og jeg kunne komme afsted på denne festival, da vi begge er vilde med sport og ELSKER at udfordre os selv og ikke mindst hinanden. Dette kunne være helt fantastisk at komme afsted på denne festival da vi aldrig har været på festival, hverken Roskilde eller Nibe, og det kunne være fedt at dette blev vores begge tos første festival, som vi kunne opleve sammen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg vinder (og også selvom jeg ikke gør;-)), så vil jeg tage min mand med derop. Vi skal nemlig give gymnastikopvisning fredag formiddag💪🏼😍
    Og så vil jeg bare lige sige, at hvis du er på udkig efter lækre mænd, så er det gymnaster du skal kigge efter, shit nogle gode kroppe de har😍😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan jeg overlevede død, ødelæggelse og et knust hjerte