i'm with stupid (team wod)

Når du rejser med én håndbagage

Sponsoreret

img_2919

Lige nu befinder jeg mig i byernes by: Paris. Sammen med min elskede veninde Vibe, hvis lækre opskrifter du kan finde lige her. Vi nyder byen og spiser os langsomt, men sikkert igennem den. Jeg har været i Paris et par gange før og jeg elsker byen. Der er liv, glæde og smukt. Byen emmer af romantik og selvom det er min kære veninde jeg har med mig, så bliver jeg hjertevarm af denne rejse. Vi går i uprakisk fodtøj, ser på butikker, går på konditori og drikker god vin. Perfekt veninde ferie.

Vi købte rejsen ret spontant og har betalt omkring 600 kroner pr.næse for fly tur-retur. Dét kan vist ikke gøres meget billigere! Vi rejser dog begge med håndbagage, hvilket var noget af en udfordring at pakke. Når jeg rejser kan jeg godt lide at gøre ekstra meget ud af mig selv (særligt i Paris, mændene er så smukke jo!), så jeg rejser gerne med smykker, parfume, forskellige sko, cremer, make up, shampoo, krøllejern og løbetøj. Men ak. Ikke denne gang. Derfor har jeg skåret kraftigt ned for tilbehøret. Hvilket vist egentlig er ret sundt at prøve.

Derfor har jeg valgt at tage mine plejeprodukter med i rejsestørrelser. Ret praktisk. I min lille kuffert har jeg pakket: håndcreme, læbecreme, fugtighedscreme, tørshampoo og (min favorit!) en reperationscreme som lige passer i lommen og som hjælper mod tørre læber, rifter, insektbid og huden heler hurtigt, når du bruger den. Jeg har også brugt den på en begyndende bums (som man ikke vil rende rundt med i Paris!) og den gik hurtigt i sig selv.

img_2921

Størrelserne er perfekte at rejse med, have med sig i tasken (f.eks. med på job) eller som små adventsgaver. De kan købes på apoteket og på webapoteket.

Du kan lige nu VINDE alle produkterne ved at tjekke instagram lige her! Held og lykke!

Sponsoreret

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i'm with stupid (team wod)