Fordi jeg enten har tights eller kjole på

I’m out of your league.

img_1217

Det her indlæg har været lidt tid undervejs. Jeg har tænkt ordene mange gange, men har været nervøs for at skrive dem ned. For det kan lyde enormt arrogant, det jeg kommer til at skrive i dette indlæg.

Jeg har skrevet om det før, da jeg fik sætningen: du er under mit niveau. Det gjorde nas as fuck og jeg husker stadig sætningen. Og jeg husker det svin som afleverede den til mig. Arrogante røvhul. Nå, nok om ham. Karma vil nok ramme ham. #impotens #skaldethed.

Anyways. Så fik jeg for en måned siden en mail. Fra en sød, ung mand. Som, udover at skrive komplimenter, skrev at han aldrig ville turde at flirte/lægge an/bede om mit telefonnummer, hvis han så mig. Fordi jeg var ude af hans liga. Over hans niveau. Men at han virkelig gerne ville have at jeg vidste, at jeg var sød og smuk og gjorde noget godt for kvinder som er helt almindelige (som vi vist er alle sammen). Jeg blev glad for mailen, for den var hverken klam eller lummer eller indeholdt diller-billeder eller “må jeg købe dine trusser” (højeste bud er i øvrigt 1200 for et par jeg har squattet i!). Så jeg blev først glad. Og så blev jeg lidt trist. For er det dét, jeg udstråler?

For det første føler jeg på ingen måde at jeg er over eller under nogens niveau. Jeg vil slet ikke dele tingene sådan op. Selvfølgelig har jeg en type(r) og der er da mænd, mange mænd, som jeg ikke kigger efter, fordi de ikke tænder mig. Om det er niveau, det ved jeg ikke. Men så talte jeg med nogen veninder om dét og om den mail. Og de sagde, til min store overraskelse, at de mente at jeg skræmte mange mænd væk. Fordi jeg er enormt ærlig, skriver om min ekskæreste, fordi jeg har fortalt hele min historie og dermed har bekræftet at jeg har en røvfuld bagage med. Og fordi jeg virker enormt selvstændig, ser stærk ud (musklerne mener de) og virker til at klare det meste på egen hånd.

Og det kan jeg jo ikke benægte. Jeg er stærk og kan løfte alle mine møbler selv og jeg kan sørme også åbne et syltetøjglas helt selv. Jeg kan selv betale mine regninger, gøre rent, handle ind, lave mad (eller købe det..) og skal jeg have noget hængt op…så ringer jeg til min far. Jeg er selvstændig og det er jeg nødt til at være. For jeg er jo alene, jeg bor alene, er single, jeg bliver jo nødt til at klare de fleste ting selv. Og det vil jeg også gerne og det kan jeg godt og det giver mig enormt meget, at jeg kan selv. Men skræmmer det mænd? Hvis det gør, så ved jeg snart ikke hvad jeg stiller op. For jeg har ikke tænkt mig at lave det om. Jeg vil ikke være mindre selvstændig, fordi jeg vil have en mand. Hvilket jeg i øvrigt ikke rigtig ved om jeg vil. Lige nu, anyways. 

Men, hvis du nu er mand og læser med her: Så synes jeg at du skal tænke “Fuck niveau!”. Hvis en kvinde intimiderer dig, så gør det alligevel. Og det gælder sku’ også os kvinder. Vi skal da være bedre til at bage på hinanden og give komplimenter. Uanset niveau og typer. Jeg ser ofte mænd, som jeg godt kunne tænke mig at lære at kende, men jeg tør da heller ikke at spørge. Man skulle da nødigt tabe ansigt. Men mailen fra den søde mand har givet mig lyst til at prøve. For det er da kun sødt og en kæmpe kompliment at få at vide, at man ser sød og flot ud. Og hvis man får et nej, så er man jo stadigvæk den samme. Intet tabt, ingen vundet.

6 kommentarer

 • Emilie

  Jeg har også fået den kommentar, af en mand endda; måske er du lidt for selvstændig!? Fordi jeg, ligesom dig, klarer mig selv. Fordi det skal jeg. Fordi ingen andre gør det for mig. Jeg ville da hellere end gerne være fri for at gøre alting selv. Og fordi jeg selv kan finde ud af at hænge mine hylder op, rejser alene og klarer mig selv, så betyder det jo ikke, at jeg ikke også er skrøbelig, sårbar og har brug for omsorg og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Du er præcis som du skal være!! 😊
  Tror heller ik på at dele mennesker ind- tror på kemi og kærlighed/ærlighed og især humor!!
  Men jo der så nogle mennesker hvor vi er langt fra hinanden rent menneskeligt … men er de tre ting tilstede så gi det da et forsøg! 😊
  jeg har været single i stort set 9 år on/off jeg har skulle klare mig selv og mine børn….hvilket har indebærer selv skrue hylder op- have en indtægt der kan dække alle udgifter osv osv. Og har også fået beskeden flere gange… – jeg kan ikke leve op til dine forventninger??? Og har stået tilbage uforstående…. nu mødt en som har det fint med min selvstændighed – han har set igennem mig og ved det har været en nødvendighed når man er alene..
  Han har det fint med den viden om… jeg kan alt selv… men også at jeg elsker visheden om indimellem og træde et skridt tilbage og vide at han er lige ved min side.. klar til at støtte og give ly når jeg trænger til en pause!
  Det er så vigtigt at vi for lov til og giver os selv lov til at være præcis dem vi er! Og bare elsker hinanden for de helt igennem unikke mennesker vi er!
  Masser af tanker og kærlighed i din retning Mathilde – namaste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth

  Når du nu så modtager henvendelser fra fyre (ikke de klamme af slagsen), svarer du så på dem eller er det kun dem som du finder interesant som får et svar tilbage? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Matilde
  Jeg vil bare lige sige, at der findes mange slags mænd. Det tog mig selv lang tid at finde en, der synes at min selvstændighed var tiltrækkende. Min kæreste kan godt lide, at jeg kan selv. Jeg skal ikke skjule, at jeg er fremme i skoene, og det er skønt. Min far sags en gang til mig, at jeg måske skulle prøve at være en smule mere feminin, hvis jeg skulle finde en kæreste, men jeg er ikke en prinsesse, der har brug for en kæreste til at klare mig, og ændre mig kan jeg heller ikke. Så det er fantastisk at finde en kæreste, hvor jeg ved, at jeg kan klare tingene selv, men jeg vil bare hellere klare dem sammen. Det ser jeg som rigtig kærlighed, hvor man acceptere hinanden. Så de findes altså i virkeligheden, men de kan være svære at finde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Valentine

  Det dér, det var et GODT indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi jeg enten har tights eller kjole på