Make a wish

Link til min trøje

troejen

Billedet er et af mine favorit billeder – ikke kun fordi jeg synes at tøjet passer godt sammen, men fordi jeg virkelig ser glad ud. I øjnene. Og det har ikke været en selvfølge i en del år. Det sorte på trøjen er en mikrofon, billedet blev taget umiddelbart inden jeg skulle i Aftenshowet, som du kan se lige her.

Der er mange af jer som har spurgt til trøjen – den er fra Norr og er fra butikken Norr som du kan finde mere om her. Alternativer til trøjen finder du her og her.

Reklamelinks.

1 kommentar

  • I really like your writing style, fantastic information, regards for putting up :D. “God save me from my friends. I can protect myself from my enemies.” by Claude Louis Hector de Villars.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make a wish