Make a wish

Link til min trøje

troejen

Billedet er et af mine favorit billeder – ikke kun fordi jeg synes at tøjet passer godt sammen, men fordi jeg virkelig ser glad ud. I øjnene. Og det har ikke været en selvfølge i en del år. Det sorte på trøjen er en mikrofon, billedet blev taget umiddelbart inden jeg skulle i Aftenshowet, som du kan se lige her.

Der er mange af jer som har spurgt til trøjen – den er fra Norr og er fra butikken Norr som du kan finde mere om her. Alternativer til trøjen finder du her og her.

Reklamelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make a wish