Link til min trøje

Mine planer denne onsdag

ystad6

Jeg er bare hamrende glad i dag. Jeg vågnede tidligt, trænede og fik sved på panden og nu er jeg på vej i bad. Men jeg bliver lidt nødt til at skrive lidt først. I dag skal jeg starte på 2.modul på Mad Mentor uddannelsen, som jeg forhåbentlig bliver færdig med til november. Jeg var så glad for 1.modul, som foregik i sidste måned og jeg kan faktisk næsten ikke vente med at sætte mig på cyklen og køre til Godthåbsvej. En tur som kun tager 12 minutter og jeg elsker at cykle i morgentrafikken. Der er så meget liv i byen, som langsomt vågner. Sidste modul var lidt hård, men god. Jeg havde en stor a-ha oplevelse og jeg har kun været dybt motiveret siden – motiveret til at lave om på mit liv. Ikke alting, nuvel. Men der er ting som skal ændres, og jeg er langsomt i gang.

Lige for tiden øver vi os i vores studiegrupper på at coache. Det er voldsomt udfordrende og jeg har haft mine tvivl undervejs. Om jeg overhovedet kan finde ud af det. Men jeg øver mig og jeg tager udfordringen op.

Når jeg engang er færdig uddannet vil jeg hjælpe dig, som har det svært med mad, har sat regler og rutiner op for dig selv, som ikke gør dig godt – jeg vil prøve at hjælpe dig med at få det bedre i din krop og få et mere afslappet forhold til mad. Det tror jeg godt at jeg kan finde ud af, jeg brænder i hvert fald for at gøre en forskel. En af de vigtigste ting i mit liv er, at gøre en forskel – for piger og kvinder som bruger tid og liv på at hade dem selv.

Jeg glæder mig til at lære mere de næste tre dage. Og til at fortælle jer om det! Der er introaften d.12/6 – læs mere her!

I aften skal jeg forresten til burger-fest. Dét glæder jeg mig også til. Du kan altid følge med på instagram, jeg laver stories som var der ingen dag imorgen. Kys!

   

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Link til min trøje