10 ting jeg gerne vil i denne weekend

Sandals

sandalerdone

Sølv 234,59 // Klipklappere (2-pack) 71,33 // Guld 163,26

Sorte 173,36 // Sort og hvid ternet 142,85 // Pink 306,12

Det er sommer..ish. Jeg nægter i hvert fald at bære lukkede sko og jeg render pt. rundt i sandaler og klipklappere. Jeg gider simpelthen ikke lukkede sko længere, mine fødder trænger til ilt og solskin. Ovenstående sandaler har jeg alle et crush på. Særligt disse får mit feminine hjerte til at banke. Hårdt.

 

Reklamelinks.

   

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 ting jeg gerne vil i denne weekend