We love shapes

Slutcast

slutcast

Tinderslutsom jeg har skamlæst, særligt da hun var single og skrev meget ærligt om dét – spurgte om jeg ville lave en podcast med hende. Jeg tøvede ikke. Jeg sagde ja med det samme. Det blev til en podcast om sex (ret meget sex, faktisk), tinder-spille regler, hvad jeg leder efter i en mand og hvordan det er at være single i Danmark lige nu. Du kan finde den på itunes (søg på Sl*tcast) eller hør den lige her!

2 kommentarer

 • AS

  Jeg blev så fanget at jeg satte pause på Landmand søger kærlighed! Ja, det siger meget om, hvor grebet jeg blev. Du virker så vanvittigt sød, Matilde. Jeg er pjattet med dine holdninger og syn på livet. Ikke mindst din ærlighed. Tak for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fantastisk fangede, inspirerende og underholdende podcast 😊 Kan så meget relaterer til mange af tingene, og ikke mindst det med højden på fyre – jeg er kommet frem til, at højde for mig også afspejler noget maskulinitet, og det helt oldnordiske syn på, at manden skal være beskytterrollen – det føles bare mere trygt at stå i et sæt arme ind mod hans bryst kontra pande mod pande 🙈😅

  Jeg er enig med jer i det omkring, hvornår man må have sex i datingforløbet. Ingen deciderede regler om hvornår man må og ikke må, men når det føles rigtigt at gøre det og man har lyst. Min bedste kammerat har dog fortalt mig, at hans single-venner bevidst fravælger, hvis de allerede på 5.-6. Date får hende med i seng, for så er hun for nem. Min bedste kammerat ventede 4 mdr med hans kæreste. Vi har haft mange diskussioner om, hvad der er rigtigt og forkert, men aldrig blevet enige. Er ret overbevist om, at vil man hinanden nok, så er det underordnet, hvornår i datingforløbet man har sex 😊

  Tak for god læsning, og ikke mindst dette podcast, som lige gjorde min søndag lidt bedre 😊

  Knus fra en tinder-dater, som efterhånden også er kørt død i det 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We love shapes