Langdistance forhold + how to

Jeg tager mit underliv seriøst

Reklame for Renew Life

img_6028img_5677

Jeg er stadigvæk Down Under og apropos Down Under – så er det nærmest alfa omega at mit underliv er tiptop, når jeg er langt væk hjemmefra. Og der taler jeg altså om selve sundheden i underlivet.

Jeg har lidt meget af blærebetændelse, og som barn havde jeg det flere gange om året. Jeg havde altid et underlag med mig i tasken, som jeg kunne sidde på, når jeg f.eks. ventede på bussen. Det er så smertefuldt at have blærebetændelse og jeg vil for alt i verden ikke have blærebetændelse, mens jeg er på den anden side af jorden. Jeg får ikke så ofte blærebetændelse længere, men jeg kan nemt få det raget til mig – særligt hvis jeg ikke får drukket nok (som er svært på et fly), ikke kan tisse når jeg skal (hvis jeg ikke kan finde et toilet i Sydney med det samme) og når jeg generelt befinder mig i et andet miljø, end jeg er vant til. Derfor har jeg taget Pure Biotic Kvinde med mig, som jeg tager dagligt. Det er et produkt, som er specielt sammensat til kvinder, der kan hjælpe med at opretholde en god balance i maven, vagina (jep, første gang dét ord er på bloggen tror jeg!) og i urinvejene. Mælkesyrebakterierne (som produktet indeholder) kan også hjælpe dig med, at få maven i balance. Med mælkesyrebakterier kan du hjælpe kroppen med at forhindre sygdomsfremkaldende bakterier, svampe og parasitter i at skabe ubalance.

img_5671

Jeg har taget produktet, hver eneste dag mens jeg har været hernede – og jeg har endnu ikke haft gener. Det er så rart, når jeg nu er så langt væk fra danske apoteker og min egen seng. Udover at hjælpe mig med gener i urinvejene, så indeholder produktet også mælkesyrebakterier som er god for maven og tarmene, hvilket også er prisværdigt, når man er på rejse og spiser anderledes end man plejer. Det har derudover også en god effekt på mit underliv, som man jo aldrig gider at bøvle med – uanset hvilket land man befinder sig i.

 

Jeg vil teste videre mens jeg befinder mig i Sydney – i næste indlæg kommer der, udover en anmeldelse af produktet, også en konkurrence, hvor du kan vinde produkterne fra renew life – så du kan teste selv.

Reklame for Renew Life

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langdistance forhold + how to