Produkter jeg bruger til mit hår

Mit blæk

tatoo3

Jeg er efterhånden blevet spurgt mange gange, og på trods af dét, har jeg endnu ikke fået skrevet indlægget. Om mine tatoveringer. Som jeg faktisk har en del af, omend de er meget små og ret enkle. Jeg har rigeligt nu og jeg skal ikke have flere. Tror jeg. Altså hvis jeg på et tidspunkt ser noget, som inspirerer mig, så vil jeg ikke afvise det helt. Men umiddelbart er jeg færdig med at blive tatoveret.

tatoo1

Armbåndet om mit højre håndled, var den første som jeg fik. Jeg fik den lavet i maj 2013, 5 måneder efter at min lillebror døde. Der står Rasmus og min mor har den samme. Den betyder meget for mig, selvom det var en vanvittig periode i mit liv. En periode som var fuld af sorg, fuld af gråd, fuld af krise og fuld af tankerne om døden. De første år jeg havde den, blev jeg ked af det, når jeg så på den. Nu kigger jeg på den med glæde. Fordi jeg føler, at han altid er med mig, hvorend jeg er i verden.

tatoo2

Skibet fik jeg noget tid efter, at jeg fik min første. Skibet er på min lillebrors gravsten. Han sejlede og han elskede at sejle. Jeg tror faktisk at det var når han sejlede, at han havde mest ro indeni. Derfor er den på mit venstre håndled og den betyder også meget for mig. Den er enkel og betydningsfuld og kun min. Og når jeg kigger på den, så tænker jeg på min lillebrors frihed. Som han har fået nu.

tatoo4

På min venstre underarm har jeg dette symbol. Det er vist oprindeligt et kristent symbol, men jeg har ikke været medlem af folkekirken, siden at jeg blev 18 år og jeg har aldrig rigtig troet på gud. For mig betyder symbolet at min mor, min far og jeg for evigt holder sammen og vigtigst af alt: intet kan skille os ad. Sorgen over at miste min lillebror har bragt os tæt sammen – og vi er tætte på en måde, som ikke kan forklares. Vi er bare os tre. Vi oplevede traumet sammen, vi delte og deler sorgen og vi er forevigt forbundet. Derfor har jeg symbolet tatoveret i min hud.

tatoo6

Jeg har på min højre overarm tatoveret sol, måne og stjerne. Der er egentlig ikke en dybere mening med dén, jeg syntes bare at den var pæn. Og jeg elsker stjerner og jeg elsker kombinationen. Den var ikke helt så velovervejet, som mine andre – men jeg er nu alligevel glad for den. Jeg fik den lavet, mens jeg var i mit livs krise. Jeg tænkte ikke så meget på fremtiden, men tog én dag af gangen. Den er en del af mig nu og en del af min historie. På venstre underarm har jeg et uendelighedstegn. Den blev lavet i samme periode. Jeg er glad for den og for mig betyder den, at kærlighed er uendelig.

tatoo7

Den sidste, som sidder på min venstre overarm er den sidste, som jeg har fået lavet. Den er kopieret fra en af min lillebrors børnetegninger og er således hans håndskrift. Hans håndskrift ændrede sig dog ikke meget, så han kunne lige så vel have skrevet sådan, da han var i 20’erne. Jeg er meget, meget glad for den.

Mine tatoveringer har meget samme tema, som du måske fornemmer. De har alle sammen en eller anden betydning, i forhold til min lillebror, til tabet og sorgen og til mine elskede forældre.

Har du tatoveringer? Hvad har du og hvorfor? Del endelig <3

 

23 kommentarer

 • Yasmin

  Hvad er det nu for et tegn, det der er på det sidste foto?
  Elsker alle dine tatoveringer , enkle og flotte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har tre og en fjerde på vej. Første fik jeg som en påmindelse om hvad det gjorde ved min familie og mig at jeg skar i mig selv. Den sidder på mit venstre håndled – sammen med alle arrene som jeg aldrig vil fjerne. På højre side en lille sløjfe som jeg primært fik fordi den var fin og fordi man som fys ofte ikke må bære smykker – så den var alternativet. Sidst sidst en kopi på ribben af den ægte disney tegning som altid har hængt hos mine forældre – et minde om hjem og samtidig repræsentant for min kærlighed til Disney og alt hvad det betyder for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Den sidste skal jeg have til februar. Når jeg har været antidepressivfri i et år. Jeg har taget antidepressiv i 10 år.. jeg skal have en vintergæk, for vintergækken burde ikke kunne vokse, men det gør den pga den energi og næring den har lagret i sine rødder!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Årh hvor er du sej og tillykke! Vil du ikke sende mig et billede af den, når du har fået den lavet? Den vil jeg gerne se <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har tre – og jeg elsker dem❤️ Den første jeg fik er en tekst tattoo, hvor der står “ord” med håndskrift. Min familie er alle sammen gode med tal, men jeg har altid været bedst til ord. Fik den under mit første voksne journalist job. Den anden og tredje fik jeg samtidigt. Det ene er et lille symbol, som elektrikere bruger til at symbolisere “Ground” – for mig symbolisere det jordforbindelse efter 5 år hos psykolog, hvor jeg endelig har fået ligeså meget føling med min krop som med mit hoved. Den anden er en masse cirkler, der symbolisere netværk. Jeg har et stort et og det udvider sig hele tiden – det er jeg meget taknemmelig for❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  Jeg har tre stjerner på min fod med årstal for tabet af min biologiske far, min mormor og morfar. Mine bedsteforældre betød uendeligt meget for mig, da de passede mig meget efter min far begik selvmord da jeg var 7 år gammel. At få denne tatovering hjælp mig videre ud af sorgen, i dag når jeg ser på den smiler jeg for mig selv og tænker på at de er savnet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har kun en tatovering, min fars navn på min højre underarm. Jeg mistede ham for 5 år siden til selvmord. Den betyder rigtig meget for mig, fordi den ligesom du så fint siger, gør at jeg føler han altid er med mig og jeg tænker på de gode minder vi har når jeg ser den. Mange spørger dog om det er en kærestes navn, hvilket er lidt irriterende, men jeg ved hvad den betyder, og det er det vigtigste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er oppe på at have 5 tatoveringer, og jeg får nok også flere. 🙂
  De er alle sammen vigtige for mig. Men en af dem står for min bedstefar og er helt særlig. Det er en lille støvle på venstre håndled. Det et omrids af min bedstefars halskæde (…som har en længere historie bag). Når jeg fortæller om den tatovering tror folk gerne, at jeg har mistet min bedstefar. Men det har jeg ikke. Jeg ønskede at få den, mens han stadig kunne nå at se den. Min bedstefar er nemlig en af mine bedste venner. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  6 stk – på højre fod har jeg “Family above all” samt 5 fugle, for mine forældre, to brødre og mig. På venstre lår har jeg “Don ‘t forget to love yourself”, pga. lav selvtillid, og har altid været mest ked af mine lår, derfor placeringen. På højre når, en geometrisk hjort, min kæreste har den samme tatovering og den betyder ikke noget som sådan udover, at vi synes den var flot, ville have en tatovering sammen, uden det var hinandens navne. Venstre underarm en trekant, hvor hjørnerne repræsenterer mine brødre og mig. Venstre overarm et sugarskull, der betyder, at man mindes de døde med glæde, smil og fedt, i stedet for sorg. Og mellem skulderbladene en drømmefanger, for at minde mig om, at man skal gå efter sine drømme og tage chancer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow…
  Du har virkelig nogle flotte og gennemtænkte tatoveringer:-)
  Jeg går også og overvejer at få en, da det er en god måde at mindes noget stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorskja

  Jeg har tre – den første lavet på backpaking i Slovakiet – det er en “slidt” rose på det højre skulderblad – fordi skønhed behøver ikke at ligge i perfektion.
  Den næste er lavet på søsterferie i Tyrkiet – det er “carpe diem” skrevet i nakken. Jeg elsker tanken om( og prøver også) at leve hver dag fuldt ud og gribe dagen og de chancer der bliver budt på. Jeg vil dog gerne have tegnet den op og ændret lidt på designet, da det er lidt for tydeligt at det ikke var super professionelle, der lavede den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har tre. To af dem fik jeg lavet samme dag: på venstre overarm, sådan på indersiden ved knækket ved albuen, har jeg tre bølger over hinanden. En for hver af mine forældre og min søster. Jeg kigger på den og bliver mindet om, at lige meget hvor langt ud på dybt vand jeg kommer, så hjælper bølgerne mig ind på land igen – nøjagtig som mine forældre og min søster gør.
  På indersiden af højre overarm har jeg en cirkel. Bare en cirkel. Min kæreste og jeg snakkede om dét med at få tattoveret navne på kroppen, og at det bestemt ikke var noget vi ville gøre. Jeg siger i sjov til ham, at hvis man skulle få lavet noget, skulle det være noget så ubetydeligt som en prik eller en cirkel. En måned senere, da han kommer hjem fra højskole, har han fået lavet en cirkel, som er fyldt helt ud med farve, og jeg fik lavet min cirkel kort til efter, som bestemt er endt med at være rigtig betydelig.
  Den sidste, jeg fik lavet er et lille mønster på underarmen. Min søster har tegnet den, ikke ment som en tattovering, men jeg synes, den var så fin, at den skulle være på min krop ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har 8 i det hele. Har en på højre side på ribbenene. En tekst for min moster der døde af kræft. Jeg har en på læggen for mine 3 søskende. En på venstre underarm, mandala.. den dækker alle mine ar.. en på skulderen hvor der står “if youre going through hell, keep going” et citat der viser at jeg stadig er stærk selvom jeg er psykisk syg. Et hjerte på fingeren for min mor. En origami elefant for min far. Et armbånd på højre håndled med 8 led for mine søskende og jeg, forældre, moster, og min bedstemor. Og en ugle på mit lår, fordi min moster elskede dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har i alt otte tatoveringer. Jeg har et hjerte med uendelighedstegn i med min bedsteveninde på min venstre arm. Jeg har to ulve formet som et hjerte på min højre arm som tegn på min kæreste som har hjulpet mig med at se verden tydeligere. Så har jeg et citat på venstre skulder som tegn på hvor langt jeg er kommet i livet. Et hjerte med roser og englevinger med ohana skrevet nedenunder på min venstre overarm,som et tegn på min familie. Så har jeg Peter Pan skikkelsen bag øret fordi jeg altid vil være et barn indeni. Så har jeg et hjerte med headset på mit højre lår, da jeg er musiker. Jeg har roser hele vejen op af mit venstre ben fordi folk altid har fortalt mig jeg var som en rose. Og sidst men ikke mindst en lille smiley på min højre ankel, fordi nogle venner og jeg kom på den sjove ide. 👍🏻 Jeg elsker hver og en af dem! (fortryder dog mit citat da den blev lavet af en virkelig amatør, og jeg har nu kraftigt arvæv efter..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Brodka

  Jeg har kun en tatovering, da jeg kun lige er fyldt 18 – men ønsker mig mange flere og ved allerede hvad de skal være … men den jeg har sidder på indersiden af albuen og det er en tatovering, hvor min fars stjernetegn (cancer – krebs), min mors stjernetegn (Aries – vædder), mit eget stjernetegn (Virgo – jomfru) og min lillebrors stjernetegn (Auqarius – vandmand) er på en linje … Den betyder en hel del for mig, da jeg holder rigtig meget af min familie og min familie og jeg har et tæt bånd til hinanden, da vi har været igennem en del inden for de sidste 12 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  ELSKER dine tatoveringer!! Jeg har selv kun en enkelt på mit højre ribben, som jeg fik kort før min 18 års fødselsdag. Det er et sæt initialer som tilhører den mand (som jeg desværre ikke kender navnet på, kun initialerne – hospital rules), som donerede sin knoglemarv til mig kort før jeg blev 8 år, og som dermed reddede mit liv <3 den fik jeg naturligvis på 10-års “jubilæet”

  Jeg skal helt sikkert have flere og de behøver ikke nødvendigvis at betyde noget, bare jeg selv synes det er flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Blum Rasmussen

  Jeg har lige nu 2.
  Den ene er en tumling, som symbol på mit liv, man kan vælte mig men jeg rejser mig altid igen. På den er en banner med min lillesøsters fødsels- og dødsdato.
  Den anden er en “lydbølge” af min lillesøsters grin.
  Jeg elsker dem begge to og jeg er ikke færdig med tatoveringer endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har en enkelt på indersiden af underarmen, som forestiller et telt, et bål, lidt røg, et par fugle og to grantræer. Den var meget velovervejet og blev lavet for at symbolisere min elskede familie og alle de dejlige friluftsture, som vi har været på. Jeg elsker dens enkle udtryk og hvad den minder mig om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Jeg har et portræt af min farfar på mit venstre skulderblad. Han var hele min verden og fik mkt liv til at hænge sammen. Når mine forældre ikne kunne være der, var han der altid. Han døde i november 2016 og jeg er overbevist om at han lever videre med mig. Derfor er lin tatovering vigtig for mig❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  To indtil videre, den tredje kommer om et par måneder.

  Den første er på min højre fod. Det er mine mellemnavne, som jeg elsker!
  Den næste sidder på højre skulder. Det er tre hjerter, ét for hver af mine tre dejlige søskende.

  Til juli skal vi fire søskende så ind og have lavet en sammen, der symboliserer vores tætte bånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg har en del med betydning og en del uden. Jeg har fået lavet et citat fra “Magtens Korridorer” lige ved ribbenene: “du finder kun hjem hvis du først farer vild”, det er jeg helt vild med! Jeg er stor fan af Magtens Korridorer og det er min far også. Det er en ting vi har sammen, hvor vi skråler højt med på musikken og hopper rundt som aber til koncert. Så har jeg en fjer på indersiden af overarmen, den betyder ikke en fis men er vildt flot. På ryggen har jeg lavet min mors, fars, lillebrors og mit initial. Den betyder meget. Har mange. Så nu afslutter jeg life med sidste skud på stammen. Det er en ultra betydningsfuld og virkelig smuk tatovering af min søns lille fod, den er SÅ flot og tatovøren er vanvittig dygtig. Den bærer jeg med stor stolthed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea Brodka

  Jeg har to tatoveringer!
  En lige ved albuen, men på indersiden af min familiens stjernetegn; min familie betyder utrolig meget for mig – da vi har været gennem svære perioder med en masse dødsfald af mine bedsteforældre og morbror!
  Derudover har jeg en med min veninde, da vi altid vil holde sammen! Det er to tændstikspiger der holder i hånd med et lyn og en sol!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har mine bedsteforældres fødselsdato og år på ryggen, i venstre side, så de sidder ‘bagpå’ mit hjerte..
  jeg har haft den i lidt mere end et år, og er rigtig glad for den (selvom min kæreste ikke syntes jeg skulle have en tatovering, har han vist endelig vænnet sig til den…)
  Jeg fik den i 30års fødselsdagsgave af alle mine veninder, så på den måde er de også lidt med i den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter jeg bruger til mit hår