Produkter på min rejse

Vinter indpakningen

jakker

Mango 799 (findes også i sort) // Saint Tropez 1299 //  Mango 1299

Minimum 1000 kroner (fåes også i grøn) // Minimum 1200

Jeg er træt af, at det allerede er så koldt, at jeg skal have varme jakker og frakker på. Men hvorfor egentlig være sur over noget, som ikke kan laves om? Ønsker mig til Hawaii eller bare et sted hvor efterår er lig med 15 grader. Sne, slud og mørke er altså ikke øverst på min ønskeseddel lige pt. Men det gode er, at jeg kan købe en ny frakke. Jeg overvejer stærkt denne, jeg synes den er så fin og den ser, vigtigst af alt, varm ud. Hvilken farve er pænest?

Indeholder reklamelinks.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Produkter på min rejse