10 ting du ikke skal sige til en kvinde over 30 år

Helse på el

Annonce for HelloRider

img_6618

Okay. Nu er der altså kommet fart på Helse. Jeg har nemlig fået lov til, at teste en el-cykel og jeg er meget, meget begejstret. Jeg var ellers skeptisk, da jeg blev spurgt. Jeg tænkte at el cykler var for ældre og måske lidt, undskyld, dovne mennesker. Jeg tog fejl og undskyld! Jeg tager det tilbage! For en el cykel er nemlig smart for mange og til mange formål og dét har jeg fået øjnene op for!

Jeg har cyklet rundt på elcyklen i en lille uges tid og jeg blev glad for den, da jeg satte mig op på den allerførste gang. Den er bare sjov – altså jeg griner bogstavlig talt, når jeg cykler på den. Man kan måske tale om, at der ikke skal så forfærdelig meget til for, at jeg griner – men den er skæg at cykle på og så gør den tingene meget nemmere. Jeg fik sød og god hjælp af drengene hos HelloRider, som ligger på Strandboulevarden (de ligger i øvrigt i hele landet!). De var tålmodige, hvilket jeg tror at de var glade for. Jeg skal nemlig have tingene skåret lidt ud i pap – jeg vil gerne være helt sikker. Elcyklen er en Brinchers og du kan se dem lige her.

img_6615

Jeg kan se fordelen ved cyklen! Jeg cykler dagligt og jeg cykler gerne 15-20 kilometer om dagen. Det er motion som jeg gerne vil have og jeg elsker at cykel – men det er upraktisk når jeg skal mange steder hen og jeg bliver forfærdelig svedig og dét er jeg ikke stor fan af, når jeg skal til møder. Men det allerbedste ved cyklen er, når jeg har handlet. Jeg kan nemlig handle tungt ind og dét er ingen sag på elcyklen. Den kan trække det og den kan ræse op til 25 kilometer i timen. Den er simpelthen guld værd, når jeg køber vaskepulver, madvarer og andre tunge ting. Jeg har ingen bil og jeg er derfor nødt til, at handle ind på cykel. Der er det altså en leg at cykle med tunge nettoposer – når jeg kører på el.

Jeg har lige nu en rimelig lækker rabatkode, som du kan bruge, hvis du er blevet nysgerrig på sådan en el-fætter og tænker at investere i en! Du kan nemlig få en gratis batteriopgraderingBrinckers Bretagne elcykel – typisk medfølger en batteritype 300, men med koden MATILDE25 får du batteritype 600, som kan køre op til 210 kilometer på én opladning. Det er en besparelse på 2600 kroner – det er da værd at tage med, hvis du gerne vil investere i en elcykel. Koden udløber d.19 november.

Det er mange penge at bruge på en cykel og en investering – men det er både smartere og billigere end en bil, særligt når du, som jeg, bor inde i byen, hvor bilparkering alligevel altid er en udfordring og så er en cykel sundere for miljøet. Jeg synes at det er en genial løsning til dig, som ikke vil have bil eller har råd, men som gerne vil have lidt hjælp i hverdagen. Jeg glæder mig til at fræse rundt på cyklen til vinter – den kører nemlig 25 kilometer i timen, i alt slags vejr!

Annonce for HelloRider

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du ikke skal sige til en kvinde over 30 år