Når kælderrummet er på størrelse med en kommode

Jeg overhaler de fleste

Annonce for HelloRider

cykel1 cykel4

Hvad er det dér?” er jeg utallige gange blevet spurgt om, siden jeg skiftet min almindelige cykel ud med denne cykel på el. Det er en el-cykel og den er ret så fantastisk. Jeg troede egentlig ikke, at jeg ville blive så glad for den, som jeg er endt med at blive. Den gør min hverdag så meget nemmere! Jeg cykler meget rundt til møder og events og arrangementer og ofte kan jeg cykle over 20 kilometer på en dag – og der er det rart at få lidt hjælp i pedalerne.

El cyklen klarer ikke hele arbejdet for dig – men giver dig, bogstavelig talt, et skub bagi. Den hjælper til og jeg har kørt 30 kilometer i timen på den – midt i Søndermarken og fik skæld ud af en ældre mand. Det kan jeg egentlig godt forstå, i og med at det er forbudt at cykle i Søndermarken – særligt når det er 30 kilometer i timen. Den er bare så skæg at cykle på, så jeg kunne ikke lade være! Der er så mange gode bakker!

Cyklen er så rar at have med, når jeg handler stort ind, fordi det bliver nemmere at fragte. Når jeg har et travlt program, så hjælper el cyklen mig med at komme hurtigere frem. Den er på kort tid, blevet en genstand jeg holder rigtig meget af. Jeg glæder mig til at cykle på den. Jeg føler at jeg kan cykle hele byen rundt – uden svedige armhuler, røde kinder og stress. Det sætter jeg stor pris på i øjeblikket, hvor jeg har lidt for meget at se til. Den gør min hverdag nemmere.

cykel2 cykel3

Udover at gøre det nemmere at nå det hele i en travl hverdag, så ser jeg flere muligheder i cyklen. Hvis du f.eks. har været skadet eller er blevet opereret i f.eks. knæet – så er cyklen genial, fordi den hjælper dig godt på vej, men uden at gøre hele arbejdet for dig. Cyklen er også perfekt til dig, som gerne vil komme i bedre form, men måske gerne vil starte stille og rolig ud. Og har du ikke bil – så er den perfekt som hjælper med tunge varer fra Netto.

Jeg har lige nu en rimelig lækker rabatkode, som du kan bruge, hvis du er blevet nysgerrig på sådan en el-fætter og tænker at investere i en! Du kan nemlig få en gratis batteriopgradering på Brinckers Bretagne elcykel – typisk medfølger en batteritype 300, men med koden MATILDE25 får du batteritype 600, som kan køre op til 210 kilometer på én opladning. Det er en besparelse på 2600 kroner – det er da værd at tage med, hvis du gerne vil investere i en elcykel. Koden udløber d.26 november. Koden giver en eksklusiv rabat på Black Friday!

Annonce for HelloRider

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kælderrummet er på størrelse med en kommode