Winter is coming

Tilbageblik

Sponsoreret af EF Sprogkurser

img_5701

Nå venner. Så kom jeg hjem fra Sydney og jeg får mange henvendelser angående min tur. Hvordan det var, hvad jeg fik ud af det, hvad ville jeg gøre om og så videre. Så derfor dette indlæg.

Jeg tog afsted til Sydney for at tage et sprogkursus igennem EF. Har jeg overskredet datoen for, at tage på sprogkursus? Nej. Det troede jeg selv at jeg havde, men der tog jeg fejl. Jeg gik i klasse med jævnaldrende og det er som bekendt aldrig for sent at lære noget nyt! Et sprogkursus er en oplevelses rejse – det er det virkelig. Jeg drog alene afsted og selvom at det er ret så angstprovokerende, så gik det simpelten så fint – helt uden hjemve. Det havde jeg slet ikke tid til! Jeg så og oplevede så mange utrolige ting. Da jeg sprang ud fra en flyvemaskine i 4500 meter højde, dét var nok én af de største oplevelser nogensinde. Du kan se de virkelig grimme billeder af mig i færd med at springe her. Og du kan da lige få et smugkig her:

matilde-trobeck-0098

Du kan bestille et uforpligtende pristilbud lige her!

Mange af jer skriver og spørger mig, om jeg var ensom. Og det kan jeg kun svare nej til. Selvfølgelig var der øjeblikke under min rejse, hvor jeg følte mig alene. Men sådan er det nok altid, når du er alene afsted – og på den anden side af jorden. Men jeg fandt hurtigt piger, som jeg kunne være sammen med og dem jeg gik i klasse med, var rigtig søde og meget imødekommende. Vi lavede meget socialt sammen, blandt andet tog vi i bjergene og gik hele dagen, jeg smagte kænguru (som smager af oksekød) og jeg så de smukkeste udsigtspunkter.

22491931_2008401512725424_4747350590873052390_n 22519588_2008401366058772_8928413086157267314_n

Det kan godt være lidt skræmmende og udfordrende, at skulle tale engelsk hele tiden. Jeg skulle lige vænne mig til det, men der gik mindre end en dag, så gik det nemt. Og jeg var ligeglad med om jeg lavede fejl, for de gjorde andre også. Og vi var jo på kurset for at lære. Jeg drømte et par gange på engelsk og gik også i gang med en fake-snapchat-story på engelsk, som jeg lige måtte ændre til dansk. Mere international er jeg heller ikke..

Jeg har fået et kæmpe selvværdsboost. Jeg kan alting nu, synes jeg. Jeg kan rejse om på den anden side af jorden – helt alene og jeg kan klare mig selv, selvom at jeg er så langt væk fra alt jeg kender. Det kan jeg virkelig bruge, på andre områder i mit liv. Jeg kan varmt anbefale det og jeg ville ønske at jeg havde gjort det, da jeg var yngre – jeg kunne godt have brugt selvtilliden da jeg var yngre. Men det er aldrig for sent – og jeg ville gøre det hele igen, hvis jeg fik chancen!

Sponsoreret af EF Sprogkurser

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming