Hjertebarn

Winter is coming

Sponsoreret af Ellos

img_6559

Årh kære du. Lige nu er jeg flyvende og meget, meget glad. Igår overraskede mine forældre mig med en kæmpe surprise fest – hvor alle mine veninder, familie og bonusbørn var til stede. Det var fantastisk. Du kan se min reaktion på min instagram.. Tak til alle jer som skrev til mig igår – i kan tro at det varmer!

Men nu er vinteren for alvor på vej – jeg synes det er blevet koldt. Og jeg gider ikke at fryse mere – jeg er kommet i den alder, hvor jeg gerne vil være varmt klædt på. Det skal dog stadigvæk være pænt og jeg skal føle mig tilpas i dét. Det gør jeg i mine nye vinterstøvler (som vist er de varmeste jeg nogensinde har ejet) og i min nye jakke, som jeg i øvrigt sagtens kan cykle i, hvilket er den store test.

img_6569

img_6576 img_6586 img_6587

Jakken findes i tre forskellige farve og jeg overvejede længe at tage den i hvid, men det blev sort og den farve er nok også mere rubust til det danske klima. Jeg har min i en størrelse 38, så jeg kan have en tyk trøje indenunder, når det bliver rigtig koldt. Støvlerne kan du finde her.

Jakken er tyk og varm og hætten er stor og jeg glæder mig allerede til, at trække i jakken, når det bliver frostgrader. Støvlerne er virkelig flotte og til at betale. De er med for og sålen er solid og stærk og jeg synes samtidig at de er både feminine og pæne. Ellos har en rigtig fin ahkka kollektion lige nu – du kan finde flere varer a la dem jeg har på, lige her. Jeg har også fået min allerførste fleece – og selvom at jeg har grint af fleecetrøjer i mange år (på trods af at jeg er pædagog..), så er jeg virkelig glad for min. Den holder mig varm og jeg bruger den meget når jeg sidder og skriver, så jeg ikke bliver kold. Den kan du finde her.

Sponsoreret af Ellos

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjertebarn