Mere grønt, tak.

#LETSDENIM (Sjældent syn: Helse i buks)

Reklame for Lidl

lidl3 lidl2

Jeg har et stramt forhold til bukser. Jeg går aldrig rigtig i bukser – og når jeg gør, så tænker jeg meget over, at jeg har bukser på. Jeg føler mig bedst tilpas i nederdele og kjoler (eller tights når jeg skal svede). Engang gik jeg altid i bukser, men efter en kommentar, som gjorde mig så forfærdelig ked af det, stoppede jeg med at iføre mig bukser. Jeg var i byen med mine favorit bukser – sorte og totalt stramme. På det tidspunkt trænede jeg crossfit 5-6 gange om ugen og mine lår og min bagdel var væsenlige større, end de er nu. Jeg stod på dansegulvet og følte den, da en ung mand kom hen til mig og spurgte, om jeg tog steroider. Jeg svarede grinede nej, men han troede mig ikke og kom hen til mig en times tid efter og sagde “du kan umuligt have så store lår uden at have taget steroider“. Jeg gik grædende hjem og smed mine bukser ud. Og så stoppede jeg mere eller mindre med at have bukser på. Men. Jeg vil ikke længere lade en fremmed mand bestemme, hvad jeg skal have på. Jeg øver mig langsomt – og nu med denim. Drømmen er at jeg kan tage denim bukser på, uden at tænke over det. Jeg er godt på vej.

lidl1

Disse bukser er fra Lidl (ja, Lidl!) og kollektionen hedder esmara og er skabt af Heidi Klum. Kollektionen lanceres d.4 marts i alle Lidl butikkerne og er, som varerne i Lidl er kendt for – til at betale. Jeg vil vove at påstå at de fleste kan være med på den her. Og det er blevet nemmere at finde en Lidl – de har 110 butikker landet over i skrivende stund.

Tjek hele esmara kollektionen ud!

Det er faktisk lidt grænseoverskridende at træde ud af døren – i bukser. Men. Jeg føler mig så tilpas og jeg synes at bukserne klæder mig. Og jeg vil ikke tænke på hvad andre tænker om mig, for det er sku’ mig som har bukserne på!

Reklame for Lidl

6 kommentarer

 • Charlotte Sørensen

  Ud til højre med idioter der siger sådan til andre!! Du ser da møjlækker ud i de jeans, så dem kan du roligt iføre dig 👍👌😘

  Kh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Dig? For store lår til bukser? En kæmpe røv?
  HOLD DA HELT KÆFT MAN! Du har sku da de lækreste lår og den bedste røv jeg længe har set! Wow! Goals lige der!
  Du er pisse flot helse!

  Pisse lækker weekend til dig manner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du har en total smækker numse i de bukser.. Work it girl!!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens-Erik

  Du er da klart en jeg ville kaste øjnene efter på gaden. Smuk kvinde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ligner en million!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Du har smækre stænger.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere grønt, tak.