Hvor er du heldig!

Stilhed.

yellow

Så gik der hele 6 dage med total tavshed. Jeg har haft bloggen i 9 år efterhånden, sjældent er der gået så lang tid, uden ét eneste ord. De første 5 år, skrev jeg hver eneste dag.

Og hvorfor så tavshed? Jeg har fået bekymrede mails og beskeder, det er fandeme så pisse rørende. Jeg er så glad for jeres evige opbakning. Tak! I er sgu en slags virtuelle veninder, vid at det betyder meget for mig.

Jeg er okay. Det går fremad. Jeg har søsat en del projekter, som jeg går og hygger mig med og som kræver min tid. Det er én af grundene til, at jeg har været fraværende. Og så slikker jeg lige mine sår og det er svært, at skrive om. Fordi jeg ikke orker, egentlig. Jeg vil ikke have, at det skal fylde mere lige nu. Det fylder så rigeligt, i mit hovede. Det der kærlighed og det der, med at skulle af-elske. Et ord, som jeg er blevet virkelig glad for. Selvom at det er et brutalt ord (og muligvis et ord, som jeg selv har digtet?). Og hvordan gør man? Det er svært for mig, at skrive om alt muligt andet her på bloggen, når hjertets splinter fylder hele brystet.

Lige i øjeblikket, får jeg utrolig mange beskeder fra piger og kvinder, som er blevet forladt. Måske er det årstiden? Måske et tilfælde? Måske den usandsynlig lange og grå vinter(ish), som trækker folk fra hinanden. Jeg forsøger at svare jer alle. Og tænker at lave en klub for os, med knuste hjerter. Det Ensomme Hjertes Klub. Det er noget jeg lige går og brygger videre på. Du er i hvert fald ikke alene.

Men jeg er snart tilbage igen, det lover jeg. Skriv gerne hvis du har inputs eller ideer til, hvad jeg skal skrive om. Jeg har allerede fået en del via direct på instagram – hvilket jeg elsker.

Hvis du er et mørkt sted, hvis mandagen er latterlig, hvis livet behandler dig uretfærdigt lige nu, så lyt til den her tekst. Skru op, gå ud af døren og vær en fucking CHEF.

3 kommentarer

 • Det er vigtig at tage lidt tid til sig selv – og ikke dele alt. Bare pas på dig selv, ikk?
  Jeg har selv lige haft en lille pause fra min blog. Men er vendt tilbage med nye idéer og gåpåmod 🙂 Nogle gange kan der kommer mange gode ting ud af en lille pause.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du har været savnet, men godt du tager noget tid til dig selv også. Jeg synes af-elske er sådan et fint udtryk og f*ck hvor er det hårdt at skulle igennem. Men desværre er det nok prisen nogle gange for at forelske sig og elske – og dén følelse ville jeg aldrig være foruden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lida

  http://ordnet.dk/ods/ordbog?query=afelske Ordet findes skam allerede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er du heldig!