Skam

Budgetvenligt træningstøj

Reklame for Tchibo

31393218_10214169206116618_8552067909755600896_n 31444802_10214169205396600_7163890653842112512_n

Tchibo laver sørme træningstøj – og det kan en pige som jeg, aldrig få for meget af. Jeg bruger træningstøj 5-6 gange om ugen og jeg kan ikke træne i det samme outfit, flere gange i træk. Ikke fordi, at jeg er for fin til dét, men fordi at jeg sveder som en bruser og jeg skal derfor skifte alt mit tøj, efter hver eneste træning. Nogle af mine veninder kan hænge deres tøj på altanen og bruge det igen, det kan jeg ikke tillade mig. Det ville være tarveligt overfor de, som jeg træner sammen med.

Fordi at jeg bruger så meget træningstøj, er det rart, at det ikke koster det hvide ud af øjnene. Og derfor er jeg ekstra glad for Tchibo, det er nemlig priser, som alle kan være med på – vil jeg vove at påstå. Og går dét så udover kvaliteten? Hvis du kender lidt til mig, så ved du, at jeg ikke træner for at se ud på en bestemt måde, men fordi at jeg rigtig godt kan lide det. Dels fordi jeg får en pause i hovedet, men også fordi jeg træner sammen med mine veninder. Jeg har det allerbedst i min krop, når jeg træner. Fordi jeg kan være mig selv, svede, kæmpe, klø på og ikke tænke så meget over, om jeg har en delle på maven eller har store lår.

Jeg har testet lidt fra Tchibo: tights, bh og top:

Det vigtigste ved tights er, at de ikke er gennemsigtige. Egentlig kan jeg godt træne, trods jeg flasher mine underhyler, men jeg kan nu bedst lide at træne i bukser, som gemmer lidt til fantasien. Tights er godkendt – jeg fik mine veninder til at tjekke, mens jeg sad i en squat (den ultimative test). De er højtaljede og jeg kan virkelig anbefale dem. Jeg lavede en klam workout i dem (læs: burpees, sit ups, wallballs) og de bestod. De hverken flashede, gled ned eller var ubehagelige at svede som et svin, i. Sports bh’en er rigtig rar, at have på og jeg mærkede den ikke, under træningen. Jeg har ikke brug for så meget støtte, min barm er mindre end lille, men det var nu alligevel rart, at træne i en bh, som faktisk støtter de to små. Og så er den virkelig flot – og det betyder altså også noget, i min bog. Trods kalk i hovedet og alle andre steder, sved fra steder jeg ikke anede kunne svede og én stor, svedfyldt manke – så vil jeg altså gerne føle mig godt tilpas – og pæn, nuvel. Toppen er min favorit – farven er så fin og ryggen er flot – og så er den tilpas lang, så den ikke kryber op under træning.

31454070_10214169205556604_8922830957287833600_n 31453848_10214169205276597_5013482317797130240_n

Tchibo Tirsdag, som er det ugentlig koncept på Tchibo går ud på, at der hver eneste tirsdag kommer nyt tema og nye produkter på sitet – f.eks. træningstøj, som det jeg har på (og som er online NU!), men det kan også være andre lanceringer indenfor Tchibos univers, f.eks. bolig, køkken og mode.

Jeg er så glad for den her kampagne, fordi jeg synes at det er træningstøj i kvalitet, men vigtigst af alt – noget som er til at betale. Dét kan jeg godt lide – det behøver ikke være mærketøj og dyrt, for at være godt. Det kan jeg skrive under på – jeg glæder mig allerede til at have toppen på igen, gerne med lidt mere tan. Så tror jeg, at farven bliver rigtig fin.

Reklame for Tchibo

5 kommentarer

 • Camilla

  Kære Matilde
  Tak for en dejlig blog.
  Når jeg trykker på linket til tightsene kommer jeg ind på nogle løsere træningsbukser.
  Hav en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tak for det Camilla, det er rettet nu. Du skal bare skifte farven til sort 🙂 God dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Mange tak, de er bestilt og jeg glæder mig til at prøve dem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Matilde 🙂 tak for en super blog. Lidt feedback ift lay-out – bloggen bliver en smule forvirrende at læse med de mange reklamer som popper op og som man skal scrolle ned over når man læser dine indlæg. Måske er du opmærksom på (og afhængig af) det, men det er en ting jeg har hæftet mig ved de sidste gange jeg har været inde og læse på din blog.
  Jeg ved ikke om du er interesseret i feedback på denne måde, men nu er det givet 🙂
  De bedste hilsener Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Tak Anne – du kan tro at jeg sætter pris på feedback. Det er taget til efterretning og jeg arbejder på en bedre løsning. Tak for det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skam