Væltet af

Heidi Klum X LIDL

Reklame for LIDL

Sidst jeg lavede en kampagne med LIDL gik min blog og min instagram amok. Det var disse jeans, som kostede lidt over 100 kroner og som jeg faktisk glæder mig til at have på igen, når temperaturen lige falder lidt. Hvilket forhåbentlig er om mange måneder. Jeg kan ikke have stramme jeans på, når det er over 18 grader. Det bliver for varmt og for vådt. Derfor er jeg begejstret for den nye kollektion som Heidi Klum har lavet sammen med LIDL. Det er nemlig sommertøj. Maxikjoler, lædersandaler, t-shirts, toppe og shorts. Og tingene er virkelig fine og meget Helse-agtige. Særligt kjolerne, selvfølgelig. Kollektionen rummer både tøj til kvinder og til piger i alderen 1-5 år. Det tøj er også ret kært, men nu hvor jeg ingen børn har bliver det kvindetøjet, som du kan se i dette indlæg.

Jeg elsker kjoler og jeg synes at særligt kjolerne fra kollektionen er rigtig fine. Jeg glæder mig til at iføre mig dem henover sommeren. Måske til Musik i Lejet eller når jeg smutter til Sicilien.

Tjek kollektionen ud her! Hvilket item kan du bedst lide fra kollektionen?

Kollektionen findes i din LIDL lige nu! Og priserne er virkelig rimelige!

Reklame for LIDL

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væltet af