Det var en lørdag aften

Badedragten

Jeg iførte mig denne badedragt igår på Helgoland (faktisk lå jeg næste nøgen det meste af tiden), men jeg delte billedet ovenfor og en story og jeg har fået mange spørgsmål om badedragten. Den kan du finde lige her! Jeg har den i en størrelse 38 og den skulle bestemt ikke være mindre.. Jeg er normalt en 36/38, så gå efter den højeste størrelse!

1 kommentar

  • Louise

    Hej Matilde
    Har lige et spørgsmål – ikke om badedragten men om deodorant. Har du ikke lige testet nogle stykker – en ny hver dag? Kan ikke finde indlægget – og vil så gerne høre hvilken du kunne anbefale. Synes jeg hurtigt kommer til at lugte af sved her i sommervarmen…
    Tak for en fantastisk blog, fyldt med ærlighed, glæde, tårer, hverdagsting – ja af LIV❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var en lørdag aften