I got the blues

31180253_10214147655657870_5908785245833920512_n

Jeg delte dette billede forleden på min instagram – siden er jeg blevet bombarderet med spørgsmål til outfit. Derfor dette lidt korte indlæg, fordi det er lidt nemmere med links. Here it goes:

Solbriller er fra KOMON (fra min yndlings butik i København, Norr)

Body (købt sidste år, men jeg har fundet et alternativ)

Nederdel (min er en small)

Sko

Taske, jeg kan ikke finde den online i blå, men tjek den i pink! Den findes også i sort, rød, creme og leopard og metallic.

   
   

Ensomhedsmarch

walking

På torsdag drager jeg til Aarhus, denne gang skal jeg ikke besøge nogen. Jeg skal derimod gå den sidste etape i March mod Ensomhed, som Patrick er manden bag. Han har gået siden torsdag d.12 april og startede i København. Langsomt har han bevæget sig mod Aarhus. Jeg gik den første etape med ham, fra Rødovre til Roskilde. På torsdag skal jeg gå den sidste etape fra Testrup til Ungdomskulturhuset i Aarhus. Jeg glæder mig virkelig meget.

Det er så vigtigt, at få sat fokus på ensomhed. Vi er så mange, som føler os ensomme og det skal hverken være pinligt eller tabubelagt, at føle sig ensom. Det er et livsvilkår og en grundfølelse for os alle, på et eller andet tidspunkt i vores liv. Jeg kan føle mig ensom når jeg er alene i min lejlighed og jeg kan føle mig ensom, når jeg er sammen med mine veninder. Det kommer ofte helt uden varsel. Ensomhed er for mig, en følelse af, at være ligegyldig. Sommetider kan følelsen være helt fysisk, som et knytnæveslag i brystkassen.

Jeg er så glad for, at jeg må gå den sidste etape med Patrick, som jeg har så kæmpe respekt for. Hvis du er i nærheden og har lyst, så kom og gå med os. Du behøver ikke at gå hele vejen, det er ikke et krav. Kom hvis det passer ind i dit program – jeg ville elske at hilse på dig!

Læs mere om ensomhedsmarch lige her.

   

3 fine kjoler til 299 kroner

kjole

Kjole fra Vero Moda

Da jeg lavede ask-me på min instagram story, var der mange af jer som spurgte mig, hvor jeg køber min kjoler. Jeg køber ikke særlig dyrt tøj, det har jeg aldrig været god til. Til gengæld er jeg god til, at købe billigere kjoler. Derfor er mit skab fuld af kjoler – og jeg kan snart ikke vente, med at tage kjole, sandaler og intet andet på, og gå ud i sommeren.

Jeg har netop klikket den fine kjole ovenfor hjem, samt den røde nedenfor. Kjolen findes også i hvid, den var jeg lige ved at købe, men nok må være nok. Jeg er jo trods alt heller ikke, lavet af penge. Hvilken en kan du bedst lide?

kjole1 kjole2

 

   

Hver eneste måned

Annonce for Libresse

30265040_10214031712919374_6007093027149971456_o 30415169_10214031712399361_5001686177233764352_o

Jeg har før skrevet om tabuet menstruation. Læs indlægget her. Jeg er træt af, at der er ting som vi ikke kan tale om. Jeg vil gerne kunne tale om det hele – uden at skamme mig. Ikke at jeg som sådan har et behov for, at udbasumere hele mit liv, men der skal ikke være ting, som vi ikke taler om. Ensomhed, sorg, menstruation. Alle emnerne er ikke noget at skamme sig over. Alle kvinder har menstruation i en del af deres liv, så er dén ikke længere.

Og jeg vil gerne tale om natbind. Som jeg skrev i det tidligere indlæg, så er natbind vigtige for mig – fordi de sørger for, at jeg får en god nats søvn.

Og hvad kan jeg så bruge den gode søvn til? Træning. Selvfølgelig også andre ting, end træning. Men træning er, en vigtig del af mit liv. Jeg tænker ikke så meget over kalorieforbrænding, store guns eller hvor meget jeg kan løfte (længere, nuvel), men træning er mit frirum, min pause. Jeg træner altid sammen med andre, gerne pigerne fra Banden. Mit hoved får ro, tankerne bliver sat på pause for en stund og jeg kan mose igennem. Det er svært, hvis jeg ikke får sovet nok. Lige for øjeblikket har jeg brug for, at træne. Og jeg har brug for, at træne tit. Det hænger sammen med mit humør, som lige for tiden ikke er prangende. Jeg har mange ting der tumler rundt oppe i hatten, derfor er træning nødvendigt for mig. Så jeg kan få mine pauser.

Grundene til at sove dårligt, når vi har menstruation kan være mange. Bange for at bløde igennem, mavekramper, oppustethed og irritation. Derfor er jeg glad for Libresse Ultra Goodnight, fordi bindene er store! Bagsiden er væsentlig bredere end dens forgænger og det beskytter i op til 10 timer. Goodnight extra er også længere bagtil, så du undgår lækage. Måske det værste mareridt, særligt hvis du ikke sover i din egen seng!

img_7431 img_7432

Natbind bliver nok aldrig et lækkert emne, men jeg synes at vi skal blive bedre til, at tale om bind og menstruation og alt dét der. Måske vi endda kan hjælpe hinanden og give gode råd. Mit gode råd er det nye natbind fra Libresse – det sidder som det skal, bliver siddende og sørger for, at jeg ikke bløder igennem og kan få sovet igennem, så jeg kan få det bedste ud af mine dage, selvom at jeg har menstruation.

Annonce for Libresse