Det her må du gerne sige til en singlekvinde

Tak for fede kommentarer på indlægget her – dejligt at læse at jeg ikke er alene og at jeg ikke er den eneste, som får smidt “det kommer når du mindst venter det” i hovedet. I bedste mening. Det er jeg klar over. Men stadigvæk pres. Og nu dette indlæg efter jeres ønske – for hvad må du så sige, til en singlekvinde?

I har sendt en masse gode forslag, jeg deler hermed og byd endelig ind med flere i kommentarfeltet!

 • “Tænk på al den frihed du har!”.
 • “Du har flere forelskelser tilbage”.
 • “Du kan kysse med alle dem du vil, mænd og kvinder”.
 • “Jeg kan godt forstå, hvis det er hårdt og udsigterne til en kæreste føles lange. Men du skal vide at du altid må ringe eller komme forbi hvis du har brug for at være ked af det eller sur”.
 • “Selvom at det kan være skide hårdt at være alene ALTID, så prøv også at nyde det. Du kan gøre lige hvad du vil, når du vil, så tit du vil”.
 • “Du har så mange gode oplevelser til gode”.
 • “Du er for god til at nøjes”.
 • “REJS!”.
 • “Kæft du er blevet god til at hamre shots!”
 • “Lad os lave noget sammen på søndag, så du ikke føler dig alene”.
 • “Hvis jeg var mand, så ville jeg satme date dig”.
 • “Du er smuk” (jeg fik mange beskeder om at man skal huske at komplimentere sine veninder (både singler og de som er nuppet!).

Selv elsker jeg når mine veninder skriver godmorgen, fordi jeg vågner alene. Jeg bliver glad når jeg hænger ud med dem om søndagen, fordi søndag sommetider kan være lidt grå og jeg er glad for lave mad sammen med mine veninder, fordi jeg glemmer at gøre det når jeg er alene.

Har du flere?

   

Natkjole hype

Ikke bare hver gang, men hver eneste gang jeg optræder i denne natkjole (primært på fakesnapchat), bliver jeg tæppebombet med beskeder omkring den. Dels at den er flot – og det giver jeg jer ret i. Den er virkelig fin. Jeg købte den i Budapest og den er max behagelig at tulle rundt i. Jeg har den i small. Den er kort men ikke så kort, at jeg ikke kan rende rundt i den foran andre. Det er et virkelig dejlig stykke tøj – som både kan være sexet og behageligt. Fan! Den koster 279 kroner og du kan finde den lige her!

Badedragten som jeg har på, på billedet nedenfor er også fra Oysho og koster 299 kroner og du kan finde den her. Jeg har den i en medium og den sidder til, men det skal den jo også. Jeg har brugt den under bukser og med en nederdel over – jeg elsker at bruge badedragte som almindeligt tøj. Og det er behageligt at have på samtidig.

   

Ting du ikke skal sige til en singlekvinde

…hvis hun altså gerne vil have en kæreste. Ej også hvis hun ikke vil. Faktisk.

Jeg er single. Jeg har været single i 3 år og 5 måneder. “Hold da kæft det er længe, hva’?” sagde en bekendt forleden til mig. Tja. Alt er vel relativt? Jeg hviler semi-godt i det. Jeg er glad, jeg har frihed, jeg kan gøre lige hvad jeg vil. Jeg kan bade ved Helgoland midt om natten med sød type, jeg kan drikke rosé med en veninde en tirsdag, jeg kan arbejde klokken 22 om aftenen, uden at nogen venter på mig inde i sengen (ville dog være rart, engang imellem..) og jeg kan i den grad vedligeholde mine relationer. Styrke mine venskaber og udforske mine karriere muligheder. Men.

Jeg savner da en at holde i hånden med. Og som kigger på mig, som om jeg var den eneste i hele verdenen. I mellemtiden kan jeg så sidde og lytte til forskellige, mere eller mindre latterlige kommentarer omhandlende min civilstatus. Hvorfor er det i orden at spørge hvorfor jeg er single? Jeg spørger da aldrig nogen, hvorfor de har valgt den kæreste de har og om de er lykkelige. Det er som om det er målet, at ende i parforhold. Behøver det at være sådan? Lykken er ikke parforhold, husker jeg. Og hører jeg, fra min veninder. Lykken kan godt være at være alene. Jeg mærker i hvert fald lykke engang imellem, selvom at jeg er single AF.

Derfor dette indlæg. For jeg kan umuligt være den eneste som har hørt følgende:

 • det kommer når du mindst venter det“. FEDT! Ej hvor jeg glæder mig til at en mand vælter ned i min turban. Og hvem siger at jeg går og håber på at det sker? Jeg venter ikke på det, dét er helt sikkert.
 • du må være lidt kræsen, siden du ikke har en kæreste?“. Ja. Det indrømmer jeg blankt. Men hvis jeg ikke må være kræsen med hvem jeg deler mundvand og hverdag med, hvad må jeg så være kræsen med?
 • jeg vil anbefale dig at få et donorbarn indenfor den nærmeste fremtid. Altså din alder taget i betragtning, mener jeg“. Du tror det måske ikke, men jeg har virkelig fået det at vide mange gange. Særligt efter at jeg er blevet 30 år. Her plejer jeg at svare: “jeg tror sgu bare jeg tager på Den Glade Gris næste gang jeg har ægløsning, du“. Folk plejer at skifte emne derefter.
 • måske du skal kigge efter en anden type mand, end det du kigger efter nu? Altså skifte type“. Kan man dét? Jeg er (fysisk) tiltrukket af bestemte mænd, dét kan man da ikke bare ændre?
 • har du overvejet om du er lesbisk?“. Den lader vi bare stå.
 • altså måske du skal sænke kravene og så vælge én?“. De står ikke i kø foran min dør, kan jeg afsløre. Jeg kan ikke bare vælge. Og kravene? Altså at han skal få mig til at grine og være loyal? Hell no. Men jeg er 30 år gammel, jeg kan vel nå det? Jeg føler mig sgu som en gammel, sur mælk, når folk siger sådan.
 • nu skal du også passe på at du ikke bliver alt for selvstændig, så skræmmer du dem jo væk“. Hvis jeg skræmmer mænd væk med min selvstændighed, så tror jeg faktisk kun at det er godt. Hvad tænker du?

BYD endelig ind i kommentarfeltet med flere!

   

Øjenåbner

Annonce for Louis Nielsen

Jeg er ret godt til egen omsorg. Når det kommer til at få tjekket tænderne, mit underliv, brysterne for knuder (som jeg selv gør i badet ofte, får du det gjort?), men når det kommer til mine øjne så overser dem (hæhæ) fuldstændig. Det tænker jeg ikke videre over. Hvilket er en fejl.

Hvert år rammes 200.000 danskere af en øjensygdom. Det er tal som faktisk rystede mig. Selvfølgelig er mange af de sygdomme aldersbetingede, men alligevel – jeg vil efter at have haft denne kampagne have mere fokus på, at få tjekket mine øjne regelmæssigt.

Louis Nielsen kører en kampagne, hvor du kan få tjekket dine øjne og få tjekket, om du er ved at udvikle en sygdom og generelt om dine øjne er som de skal være. Sygdomme som rammer øjnene kan f.eks. være grå stær, grøn stær og alderspletter. Alle Louis Nielsen butikker tilbyder imorgen, altså d.21/6 en prøve af VR brillen. Det er en brille som den jeg har på, på billedet nedenfor:

Igennem den kan du se hvordan det ville være at have enten grå stær, grønt stær og alderspletter. Den eneste sygdom som du kan blive opereret for, er grå stær. Derfor er det virkelig vigtigt, at tage sygdommen i opløbet. Mange af dem opdages nemlig først, når det er for sent. Og bare fordi at jeg er “kun” er 30 år gammel, er jeg ikke fredet. Sygdommene kan ramme alle, dog flest over 50 år, men alligevel. Tænk lige hvor vigtige vores øjne og vores syn er. Bare tanken om at miste synet, giver mig ondt i hjertet. Udover at du kan prøve VR brillen, kan du i hele juni måned få en gratis synstest – hvor hver test Louis Nielsen laver donerer de 20 kroner til øjenforskning. Der er derfor ingen grund til, ikke at gøre det. Det tog mig omkring 30 minutter – både med synstest og afprøvning af VR brillen. Alle minutterne værd, fordi jeg nu ved at mine øjne er som de skal være, at mit syn er skarpt og at jeg ikke behøver en skærm-brille (sexet ord, ikke?), som jeg længe har bekymret for, om jeg skulle da jeg tilbringer de fleste vågne timer foran enten den ene eller anden anden skærm.

Gør det – der findes så mange Louis Nielsen forretninger, så find en i nærheden af dig og book en tid lige her!

Annonce for Louis Nielsen

   

Heidi Klum X LIDL

Reklame for LIDL

Sidst jeg lavede en kampagne med LIDL gik min blog og min instagram amok. Det var disse jeans, som kostede lidt over 100 kroner og som jeg faktisk glæder mig til at have på igen, når temperaturen lige falder lidt. Hvilket forhåbentlig er om mange måneder. Jeg kan ikke have stramme jeans på, når det er over 18 grader. Det bliver for varmt og for vådt. Derfor er jeg begejstret for den nye kollektion som Heidi Klum har lavet sammen med LIDL. Det er nemlig sommertøj. Maxikjoler, lædersandaler, t-shirts, toppe og shorts. Og tingene er virkelig fine og meget Helse-agtige. Særligt kjolerne, selvfølgelig. Kollektionen rummer både tøj til kvinder og til piger i alderen 1-5 år. Det tøj er også ret kært, men nu hvor jeg ingen børn har bliver det kvindetøjet, som du kan se i dette indlæg.

Jeg elsker kjoler og jeg synes at særligt kjolerne fra kollektionen er rigtig fine. Jeg glæder mig til at iføre mig dem henover sommeren. Måske til Musik i Lejet eller når jeg smutter til Sicilien.

Tjek kollektionen ud her! Hvilket item kan du bedst lide fra kollektionen?

Kollektionen findes i din LIDL lige nu! Og priserne er virkelig rimelige!

Reklame for LIDL