10 fucking pinlige ting om mig

25637_1323656843987_814634_n Fordi jeg ikke gider lave en "10 ting du ikke vidste om mig" (har gjort det her og det var så mainstream at jeg ikke gør det igen!). For hvad rager det dig hvad min livret er og om jeg godt kan lide at læse bøger. Næ, vel? Hellere en liste med ting jeg er flov over og som du garanteret kender. Jo du gør.
  1. Jeg har sutsko og jeg bruger dem. Dagligt. Og de er af filt.
  2. Jeg kan ikke lide at min tandbørste står ude på toilettet fordi jeg er bange for, at den får pølle bakterier på sig. Den kommer aldrig op af min toilettaske, hvis jeg overnatter hos andre. (altså jo, når jeg skal bruge den, men ellers ikke). "Reglen" gælder i øvrigt også hjemme hos mig selv. Jeg bor alene, fyi.
  3. Jeg vasker mit sengetøj hver eneste søndag. Det er rart med rent sengetøj, nuvel. Min vane oser af noget neurotisk men jeg kan ikke lade være. Og ja, det skal være søndag. Det går ikke at gøre det onsdag, så gælder det ikke.
  4. Jeg har det samme hyggetøj på i flere dage, ofte en uge af gangen. Det er ikke fordi jeg som sådan lugter, men jeg kan da godt frygte, at det banker uanmeldt på. Så ville jeg nemlig blive nødt til at åbne i slidt sweater med slaske bryster (grundet den ikke-eksisterende bh), slidte bukser (med dertilhørende hul i skridtet, aner ikke hvorfor jeg ikke smider dem ud) og de famøse sutsko (se punkt 1). Det er i øvrigt sket - at jeg åbnede i ovenstående og det var akavet for mig, for det var en ret så sød leverandør af ret så lækker mad. Til én person. Hvilket han udmærket var klar over. Og det var en fredag aften. Manglede fandeme bare to katte til at fuldende dét billede. #crazycatlady.
  5. Jeg går helst med mine trusser på vrangen. Jeg kan ikke lide at have syningerne ind mod kroppen. Jeg ville ikke kunne mærke det, men det er tanken som jeg ikke kan rumme.
  6. Jeg tjekker altid, flere gange, om jeg har slukket mine opladere inden jeg forlader mit hjem. Jeg har en angst for at der skal gå ild i én af dem og at mit hjem skal futte af. Jeg kan godt finde på at gå ind i lejligheden for at tjekke, selvom jeg var nået ud i opgangen. Af samme årsag tager jeg stikker ud til min el kedel. #foreveralone
  7. Når jeg træner i weekenderne kan der gå op til fire timer, før jeg får taget et bad. Jeg kan vitterligt sidde og lugte af hjemløs, men ikke orke at gøre noget ved det. Sveden er ofte tørret ind, før jeg får taget mig sammen. Også selvom mit hår var driv vådt af sved, da jeg var færdig med at træne. #catch
  8. Jeg græder til Sporløs og har også grædt til et enkelt afsnit af Bagedysten.
  9. Jeg synes at Flemming Møldrup er møg charmerende og mine veninder driller mig for hårdt med det.
  10. Jeg kan ikke lide lukkede døre, det giver mig klaus. Af samme årsag trækker jeg sjældent gardinerne for. Hvilket mine genboere nok finder en kende underholdende/grænseoverskridende, når jeg har mandlige gæster på besøg. #hvisduforstårsådanenlilleén #blotter
Billedet er i øvrigt fra min periode med pandehår, helt glattet hår og øreringe lavet af f.eks. en legoklods eller lakridser. Også noget jeg er lidt flov over. Én ting er sikkert - jeg skal aldrig have pandehår igen. Og så danser jeg forresten ret elendigt. Jeg er typen der plukker æbler og laver 70'er moves. Jep. Dét kan vist også komme på listen over ting jeg er flove over.