Hvilken slags kvinde har du lyst til at være?

17554311_10210786870240335_1387979211424621779_n Du har måske mange svar til dét spørgsmål. Det har jeg også selv. Jeg vil gerne være sød, opmærksom, feminin, stærk, stædig, tålmodig, afslappet, rar, sjov, pæn - og jeg kunne i virkeligheden blive ved. Men jeg mener mere, har du lyst til at være en high value woman eller en low value woman? Altså, vil du date en masse dårlige mænd, fordi du ikke føler at du fortjener bedre? Eller vil du gå efter det bedste og lade være med at gå på kompromis? Jeg ved sku' godt hvad jeg ville vælge, men det er svært at efterleve. For jeg er så tarvelig imod mig selv, når jeg først er blevet lidt glad for en mand - også selvom at han åbenlyst er usund at have i mit liv. Og selvom at han tydeligvis kun vil have mig, uden tøj på (sorry mor). Så finder jeg mig selv gå på kompromis og træde på mig selv og mine værdier. Og hvorfor gør jeg det? Fordi jeg ikke kan se mit eget værd. Fordi jeg på en eller anden måde har det bedst i relationer der er lidt fucked. Og dét skal jeg arbejde med. For det kan jo ikke gå i længden. Jeg vil ikke have en mand i mit liv, bare for at have en mand i mit liv. For jeg vil gerne have bekræftigelse, det har jeg brug for, særligt som single. Men jeg vil satme ikke have det fra en mand, som kun giver det, for at få noget (igen, sorry mor). Der findes mange dejlige mænd ude i verden, men lige nu findes de ikke i mit liv. Og det er fordi at jeg går på kompromis og aldrig rigtig har dem helt, men kun på deltid, til låns, om man vil. De vil aldrig rigtig give sig helt hen. Om det er fordi jeg tiltrækker mænd, som ikke vil det hele eller om jeg udstråler at jeg ikke vil, det ved jeg ikke helt. Men sagen er den, at jeg lige nu dater som en low value woman. Og jeg er edderbrodermig mere værd. Og det er du også. Bare de seneste par måneder har jeg hørt veninder og bekendte kvinder fortælle:
  • fra mand til veninde, som ikke ville date ham længere: "ej du kan da godt lige give mig en sidste omgang, det har du vel tid til og hvad skal du ellers lave?".
  • Venindes kæreste til min veninde: "Theis' nye kæreste er virkelig lækker. Mere lækker end dig".
  • Veninde som skrev til flirt at hun var ked af det svarede: "facetimer du mig ikke lige når du går i bad?".
  • Lidt fra egne gemmer: "så fik jeg da også set Helse Matildes røv live", "nå men jeg skal også videre, der er fest hos Kasper" (vi var begge nøgne endnu), "det er heldigt at jeg er til numse, når du nu har så små bryster, hva?".
Det kan diskuteres hvor charmerende de mænd er, som jeg omtaler ovenfor. Ingen tvivl om det. Men det er altså ikke sjældent at jeg hører om sådan en mand, eller støder ind i en selv. Og fred være med det, de vil bare gerne fyre den af og det skal de have lov til. Sådan har jeg det da også selv i perioder. Man er jo også bare et menneske med (fysiske) behov. Men det kan ikke diskuteres hvorvidt du skal finde dig i det. Og det er derfor at du skal tænke mere om dig selv, højere om dig selv, føle dig mere værd. For du kommer ikke til at føle dig mere værd, hvis du fortsætter med at hænge ud med mænd, som dem jeg beskriver her. Jeg vil gerne have en kæreste. Ikke imorgen, men jeg vil ikke være single for altid. Jeg elsker at være i parforhold. Jeg vil ikke indgå i et forhold for enhver pris. Jeg skal være forelsket og dét er den største udfordring. Men det er slut med at date mænd, som får mig til at føle mig mindre værd, end jeg er. Jeg vil ikke finde mig i det længere. Og det skal du heller ikke. Slet dem fra din telefon, du spilder din tid. De ændrer sig ikke. Ligesom vi heller ikke gør, hvis vi ser en, som vi ikke er forelskede i, men som vi bare synes er lækker nøgen. På den måde er der ikke den store forskel på kvinder og mænd. Indlægget her er ikke et "jeg hader mænd" indlæg. Vi, kvinder, er også svin sommetider. Jeg er også et svin, sommetider. Se eventuelt mere her, hvis du er single eller i et dårligt parforhold eller dater en idiot. Pigerne herfra anbefalede mig ham og jeg er blevet så meget klogere, selvom jeg normalt ikke er til selvhjælp og slet ikke via youtube videoer. Og læs hvorfor du falder for badboys her. For det gør vi jo allesammen engang imellem. Og det er kun menneskeligt.