12 ting jeg ikke kan finde ud af

stripes

Blusen er fra Zara (købt på Strøget for nylig) og bukserne er fra H&M (købt i Frederiksberg Centeret i søndags)

Der er mange (MANGE) ting som jeg ikke kan finde ud af. Forleden skrev jeg nogle af dem ned af bar kedsomhed og dem vil jeg dele med jer, så håber at jeg du måske kan genkende nogle af punkterne. Så du ikke føler dig nær så.. totalt hjælpeløs:

 1. Jeg kan ikke lappe en cykel. Jeg kan heller ikke finde ud af at putte luft i dækkene. Mine dæk på min gamle havelåge af en cykel er semi-flade, men jeg aner ikke hvordan man gør. Og jeg ved at jeg vil fucke det hele op, hvis jeg gør forsøget.
 2. Jeg kan ikke finde ud af at lave en omelet. Altså en omelet som er i ét helt stykke. Det er lykkes mig én gang og jeg var så omhyggelig og forsigtig (og det gider jeg så sjældent). Resten af mine forsøg bliver til ægge-halløj. Altså en blanding mellem scramble eggs og spejlæg.
 3. Jeg kan ikke finde ud af at danse, efter en koreografi. Jeg har forgæves prøvet at lære danse igennem mine snart 30 år på denne jord. Jeg kan ikke få hovede og krop til at spille sammen. Jeg kan simpelthen ikke huske mere en to, højst tre trin - så går jeg kold og freestyler. Af denne grund befinder jeg mig ikke godt på et dansegulv, det bliver så klumpet. Så du kan finde mig i baren. Ser du mig på et dansegulv - så er jeg ekstrem fuld og skal muligvis have hjælp til at finde hjem.
 4. Jeg kan ikke pudse vinduer. Jeg fik tjansen på min efterskole og fuckede det op hver uge i et år. Jeg laver striber og det løber og jeg er ikke omhyggelig og jeg er slet ikke tålmodig. De er faktisk mere beskidte efter jeg har været i gang, end de var inden. Min søde far pudser mine vinduer, når han ikke kan holde ud af kigge ud af dem længere. Jeg har ikke flair for det og betaler gerne far med kage og kaffe.
 5. Jeg kan ikke finde ud af at være små snaldret. Jeg er en enten/eller pige med alkohol. Enten drikker jeg ikke eller også drikker jeg igennem. Jeg har måtte indse det efter flere års druk. Enten er det vandvognen eller også drikker jeg shots til den lyse morgen.
 6. Jeg kan ikke finde ud af, at have hvidt tøj på. Jeg prøver og jeg køber ofte nye, hvide klæder. Men jeg får straks efter at jeg har iklædt mig det spildt kaffe, marmelade, maling og rød saft på.
 7. Jeg kan ikke finde ud af, at sove mange timer i træk. Jeg har sjældent nætter hvor jeg ikke vågner 1-2 gange. Så skal jeg tisse og så kommer jeg til at kigge på min telefon og så skal jeg sommetider kæmpe for at falde i søvn igen. Jeg har prøvet at lade være med at drikke om aftenen. Jeg har prøvet at lade være med at kigge på min telefon. Jeg sover bare bedst sammen med en anden og dét gør jeg sjældent og når jeg gør, så er det med mine veninder.
 8. Jeg kan ikke finde ud af, at gøre noget spændende med mit hår. Jeg tænker ofte at jeg skal krølle det lidt, glatte det lidt, sætte det lidt op. Det sker aldrig. Jeg vasker det, tørrer det og så hænger det kedeligt ned og i en kedelig hestehale når jeg træner. I mit næste liv vil jeg kunne flette!
 9. Jeg kan ikke finde ud af, at passe mine planter. Jeg glemmer dem. Jeg får dem ikke vandet, jeg får dem ikke nipset og jeg får dem ikke plantet om, når de trænger (hvilket jeg i øvrigt heller ikke kan finde ud af, hvornår de skal). Det ordner min mor. Jep. Far pudser vinduer, mor vander. Jeg er 29 år folkens.
 10. Jeg kan ikke finde ud af, at være cool. Jeg griner altid for højt, får sagt upassende jokes og kommentarer og sveder altid lidt på overlæben, har spildt på tøjet, har hul i strømpen, har fnuller på trøjen, får drukket et glas vin for meget, for sagt et forkert navn til en cool type og krammer mennesker, som hellere vil give hånd.
 11. Jeg kan ikke finde ud af, at fjerne kalk på mit badeværelse. Og jeg kæmper en brav kamp med knofedt, sved (jeg sveder i mange situationer) og en lille smule tålmodighed. Vandet i København er en hård bitch og mit badeværelsesgulv er sort. Jeg er træt.
 12. Jeg kan ikke finde ud af, at sige nej. Jeg er en pleaser og jeg vil gerne have at alle kan lide mig og jeg vil gerne gøre det godt for alle. Det resulterer i at jeg har en kalender som ofte brækker sig af alt for mange aftaler og hjertebanken over deadlines jeg ikke når. Men jeg dét øver jeg mig på! For det skal jeg bare blive god til. Vinduer og planter kan søde far og mor tage sig af. Men jeg skal øve mig på, at passe på mig selv!

Hvad kan du ikke finde ud af?