9 ting du måske ikke vidste om mig

image2-2

Kjolen kan du finde her. Der er desuden en virkelig fin bluse i samme stof og med prikker lige her.

Nu er bloggen 8 år gammel. Sikke et eventyr, jeg er så glad for min blog, jeg er så glad for jer. Det skal fejres med 9 mere eller mindre ubrugelige informationer om mig:

  1. Jeg er 164 centimeter "høj". Jeg møder ofte læsere som troede at jeg var højere. Jeg prøver virkelig ikke at se højere ud på mine billeder, men har forvirret flere. Jeg er lille!
  2. Da jeg var barn gik jeg i en periode altid med min oldefars gamle hat, smækbukser og jeg elskede at klatre i træer og jeg var altid udenfor. Jeg havde i øvrigt kort hår og blev ofte tiltalt som værende en dreng.
  3. Min mormor var fra Sumatra og havde fregner overalt. Jeg har arvet en del af hendes og jeg hadede dem i mine teenageår, men elsker dem nu.
  4. Jeg har engang drukket en hel flaske Baileys og kastet op i den lille pose, som du får din franske hotdog i - og jeg ramte sku'! I starten, vel at mærke.
  5. Jeg har haft 3 kærester. Daniel, som var min første kærlighed i 7.klasse. Jacob, som jeg rejste til Vietnam med og Oliver - som du kender hvis du ofte læser med. Min helt store kærlighed som sluttede for snart 2,5 år siden.
  6. Jeg har været spinningsinstruktør. Jeg hørte altid dakke-dak musik (tramp, du ved) og kunne snakke trods en puls på 200. Jeg havde ofte 3 timer i træk og jeg elskede det!
  7. Jeg spiser altid noget syltet, når jeg har tømmermænd. Rødbeder og syltede agurker er jeg svært begejstrede for. Jeg har engang spist et helt glas af de der små, syltede agurker.
  8. Jeg har dumpet i matematik. Et par gange. Til eksamen i gymnasiet sad jeg til forberedelsen og grinede, fordi jeg vidste at jeg ville gå ind og dumme mig for vildt overfor to, ældre og semi-mavesure matematiske mænd. Og det var lige hvad jeg gjorde. Jeg er blevet et helt menneske trods dén oplevelse, så bare rolig. Det skal nok gå hvis du, ligesom jeg, er en hat til regning. (Du skal jo i virkeligheden kun bruge det, når du er på udsalg og alle telefoner har sku' da en lommeregner!).
  9. Min største drøm er at få børn. Jeg tænker på det dagligt og jeg glæder mig til at det sker. For det gør det - ligemeget hvad. Om jeg så skal få dem alene.
Jeg smutter ud af landet om nogle timer, du kan følge med på instagram <3 Rigtig dejlig dag!