Nedture 2017

nedture Glædelig bagjul - jeg håber at du har det godt. Jeg har været noget offline i disse dage, hvilket har været tiltrængt og nødvendigt. Måske årets sidste indlæg, jeg ved ikke, om jeg når at skrive flere. Men jeg lover at skrive hundredevis, i det kommende år. Vanen tro - årets nedture. Ligesom jeg skrev det sidste år, ligesom jeg delte mine opture sidste år og i år. Men lorte listen skal altså også lige med. Her på falderebet:
  • Mit år startede hårdt. Jeg sagde mit elskede job op, efter 6 år på verdens bedste skole. Hvor jeg havde fulgt børnene tæt, fulgt deres udvikling og set dem vokse. Få dem ind under huden, holde ekstremt meget af dem og deres små hænder i mine. I min verden findes der ikke noget bedre, end at være sammen med børn og præge dem og give dem en autentisk voksen. Men jeg måtte også følge mit hjerte - og jeg havde lyst til at prøve noget andet og prøve blog, foredrag og workshops af. Og jeg har ikke fortrudt, selvom at jeg savner børnene hver eneste dag.
  • Vibe, elskede Vibe som jeg boede tæt på og som jeg så hver eneste dag - flyttede til Aalborg. Fordi hun er så sej at hun læser til jordemoder. Jeg er så stolt af hende og så glad på hendes vegne. Men jeg savner hende i min hverdag og jeg glæder mig til feriedage med hende i februar. Hvor jeg kan få masser af Vibe tid og Vibe mad, ikke mindst. (Vibe er den bedste kok jeg kender, hun laver snildt hjemmelavet pasta i en håndvending).
  • I marts spillede jeg lidt for smart, man er vel crossfitter, og dødløftede i ét væk. Til sidst gav min hofte og min lænd op. Jeg forsøgte at løbe smerterne væk næste dag - og her 9 måneder efter er jeg stadigvæk plaget af smerterne. Dagligt. Det forhindrer mig i at træne og det kan være vold frustrerende. Men jeg håber at smerterne forsvinder i første del af 2018. Jeg er så træt af dem! Til gengæld blev jeg glad for løb i 2017, fordi det er den eneste sportsgren, som ikke gør ondt.
  • I maj startede jeg på madmentor uddannelsen, som er én af de vigtigste uddannelser i Danmark. Hvis jeg må være så fri. Genial uddannelse. Som jeg nød at tage. Jeg udviklede mig rigtig meget og lærte mange nye ting. Jeg lærte en masse ting om mig selv, mit spisemønster og hvordan jeg kan arbejde med mig selv, når jeg støder på ting som udfordrer mig. Men ak. Jeg valgte at droppe, at tage certificeringen. Fordi jeg gik fuldstændig i baglås. Jeg gik i sort. Jeg har altid haft det svært med eksaminer og prøver. I gymnasiet måtte jeg tage medicin, for at slappe af, når jeg skulle præstere. Det hænger åbenbart ved endnu - i hvert fald færdiggjorde jeg ikke uddannelsen. Det var en rigtig svær beslutning og jeg græd og sov dårligt i dagene op til - men det helt rigtige, for mig. Kan jeg mærke nu. Det var for meget for mig - og jeg skal øve mig på, at sige fra og mærke efter. Og hvem har i øvrigt sagt, at man skal gøre alt færdigt, som man sætter i gang?
  • Douchebags. Hvis du ikke ved, hvad en douchebag er, så læs med her. Der er masser af "gode" eksempler. Dem har jeg mødt en del af, i 2017. Også i 2017, vil jeg skynde mig at sige. "Bitterfisse"? Måske. Men jeg synes nu godt nok, at jeg er faldet ind i mange dårlige mænd, med dårlige intentioner. Og jeg - som egentlig gerne vil have en kæreste og alt det dér, er blevet ked af det og skuffet et par gange. Følelsen af, ikke at være god nok som kærestepotentiale, kan gøre frygtelig ondt. Lykken er ikke nødvendigvis en kæreste, det ved jeg udmærket. Men det kan være svært og ensomt at være alene - og kun møde mænd som vil dig fysisk. Det kender du måske.
  • Ensom. 2017 er nok det år, hvor jeg har følt mig mest ensom. Jeg følte mig også ensom i 2016 og ensomhedsfølelsen, er en ny følelse for mig. Den kender jeg ikke så godt. Eller den kendte jeg ikke så godt, for jeg kender den (alt for) godt nu. I min verden er der forskel på, at være ensom og at føle sig ensom. Jeg har følt mig ensom, mange gange i løbet af i år. Siddet alene, følt mig helt alene i verden, følt mig ligegyldig. Men samtidig vidst, at jeg kunne ringe til mange, som ville komme og vise mig, at jeg ikke er ensom. Jeg føler mig ensom, men jeg er ikke ensom. Men det er der mange, som er - og dem vil jeg gerne gøre en forskel for. Dem har jeg forsøgt at gøre en forskel for, i år og jeg vil gøre endnu mere, i 2018. Husk min venindegruppe på facebook, hvor du kan søge en veninde. Den har næsten 12.000 medlemmer og den er kun god energi. Den hedder "Find en veninde #dueraldrigalene" og alle piger og kvinder er velkomne!
Del dit lort i kommentar feltet - få det ud og slet det fra hukommelsen og start 2018 med god energi!