Aarstiderne = mere sundhed i Helse's liv

Annonce for Aarstiderne

img_7122 img_7125

Jeg har skaffet 15% på din første kasse - tjek det ud her! Brug koden: 7AOJGM

De der nytårsforsætter er noget, som jeg elsker at hade. Men et nyt år er sku' da en god anledning til at starte, fjerne eller ændre vaner. Og jeg vil gerne spise mere grønt og jeg vil gerne spise 90% økologisk (igen). Efter krise og sorg og rødvin og alt for mange byture og mangel på egen omsorg har jeg sat mig for, at passe bedre på mig selv. Og jeg har det godt når jeg spiser grønt og når jeg spiser økologisk. Derfor benytter jeg mig for tiden af Aarstiderne, som jeg har gjort før. Da jeg blev færdiguddannet besluttede jeg mig for, at jeg havde råd til Aarstiderne, så det fik jeg i nogle år. Det kom jeg fra da jeg flyttede til byen og blev single. Nu får jeg igen de fine kasser ind af døren. Og jeg elsker det. Særligt kvik kvikkassen, som er genial. Retterne er lavet så færdige som de nærmest kan - du skal lave minimalt og kan få god, nærende og sund aftensmad på 15-20 minutter. Hånden og jeg testede kassen og selvom at vi brugte en del tid på kys og kram, så nåede vi at blive færdige indenfor 20 minutter. Kassen er således godkendt.. Jeg har ikke særlig meget tid til, at stå og lave mad. Eller - jeg gider ikke at tage mig tid til det. Sjældent gider jeg, for det meste skal det gå stærkt. Derfor er kvik kvikkassen genial til min livsstil.

img_7141 img_7115 img_7109

Jeg har også testet Lowcarb kassen, som er en kasse helt uden pasta, brød og kartofler og alt det der. Den lyder måske kedelig, men det var den ikke. Jeg fik fladfisk med sød kartoffelkompot, rosenkål, persille og citron - og jeg elsker fisk men får det så sjældent lavet selv. Jeg fik også kylling i rød karry og thai beef salad. Kassen er god til dig, som gerne vil spare kulhydraterne, men som har brug for godt med benzin på tanken. Kassen er genial for dig som træner meget, jeg kunne i hvert fald mærke at retterne var gode for mig, når jeg løber så meget som jeg gør for tiden.

Jeg kan varmt anbefale Aarstiderne - det er gode, solide råvarer og du får meget for pengene. I Lowcarb kassen havde jeg til madpakken næste dag. Hvis du har lyst til at prøve en kasse - så kan du få 15% lige her! Brug koden: 7AOJGM

Annonce for Aarstiderne