5 om Helse

hobbit Hånden siger at jeg har mange små-skægge sider og at der er mange ting jeg gør, som er lidt mærkelige (han er heldigvis dér, hvor han stadigvæk synes at det er sødt..). Jeg argumenterer ikke imod ham - for han har ret. Jeg er småskør og det har ikke hjulpet, at jeg har boet alene i 3 år. Jeg slukker altid for kontakter OG tager stikket ud. Det gør at Hånden ofte har lavet kold nescafé til mig, fordi han ikke ser at jeg har trukket stikket. Og fordi at jeg har fået publikum, når jeg udfører mine skøre handlinger, så lavede jeg forleden en liste i mit hoved. Og den er mærkelige. Og jeg håber kraftpetervæltemig at du kan genkende bare én, på listen. For jeg ikke vil være alene på Sindsyge Hospitalet, det er bare sjovere hvis vi er flere. Her er 5 af de skøre men der er flere. PLENTY.
  • Når jeg skal have et skab i fitness eller andre steder, så skal det være et lige nummer. Helst noget med 8. Jeg kan ikke putte mine ting ind i et skab, som er et ulige tal. Slet ikke hvis det er noget med 7, 9 eller 13. Og jeg har ikke noget argument for det. Jeg kan ikke engang digte et.
  • Jeg har ikke en toiletspand og jeg har aldrig haft det. Jeg synes at en toiletspand er noget af det mest skræmmende og ulækre, der findes. Tanken om at der ligger brugte vatpinde og bind dernede, dén kan jeg ikke holde ud. Så jeg bruger min skraldespand i køkkenet til dét formål. Argument: den tømmer jeg nærmest dagligt.
  • Og apropos toilet. Jeg kan ikke have min tandbørste stående i "fri luft", når jeg er ude og sove hos andre. Den skal stå inde i et skab, i en toilettaske eller i en pose. Jeg føler at tandbørsten bliver beskidt. Og det er skørt. Og jeg er flov over det. Og jeg øver mig. Lidt.
  • Når folk nyser, så holder jeg vejret. Så længe som jeg kan. Det kan blive en lang tur med F-linjen. Særligt på denne årstid.
  • Jeg får stress over tøj i min vasketøjskurv. Hånden synes at det er så skørt. Men jeg kan bare bedst lide, når de er tomme. Og det er de jo sjældent. For jeg vasker meget. Dels fordi jeg har meget vådt og klamt sportstøj, dels fordi jeg skifter tøj som ind i helvede. Noget af det bedste jeg ved er, når vasketøjskurvene er tomme. Arrhhhh så kan jeg slappe af.
  • Okay lige én mere. Jeg skifter sengetøj én gang om ugen. Om søndagen. Det har jeg gjort siden at jeg flyttede hjemmefra. Jeg elsker rent sengetøj. Jeg boede engang sammen med en pige, som skiftede sit sengetøj én gang om året. OM ÅRET! I øvrigt vaskede hun aldrig håndklæder. Hun lagde dem bare sammen når de var tørre efter badet og lagde dem ind i skabet. Jeg kommer aldrig til at forstå det.
Skriv gerne en mærkelig ting om dig selv. Jeg vil ikke være alene. Please.