Det her sker når jeg møder en mand

crazy1 Status pt. Hvad sker der i mit liv - jeg har lyst til at skrive det hele, men venter lidt endnu. Til gengæld har jeg observeret flere ændringer i mit liv og ting som jeg gør, som jeg har lyst til at skrive om. Mest for at høre dig, om du kender det. Ændrer du dig også lidt, når du møder en ny mand/kvinde? Det er som sådan ikke massive ændringer - men alligevel ting, som jeg lægger mærke til. Ting som jeg gør anderledes og ting jeg helt laver om. Dét er sket før når jeg har mødt en mand, selvom at Hånden er den mand, som har fået mit hjerte til at banke hårdest. Og derfor er ændringerne også størst. Del endelig i kommentarfeltet, så jeg ikke føler mig (helt) skør!
  • Jeg smider ud. Jeg smider så mange ting ud. Ting som rummer minder og historier, som jeg ikke længere vil huske. Jeg føler pludselig en trang til, at skulle bo mere spartansk og jeg vender alle mine ting i skufferne, sorterer og giver videre. Bonusinfo: Min mor får det meste som hun enten sælger eller giver videre, så jeg smider det ikke som sådan ud-ud, bare ud af min lejlighed. 
  • I samme dur omrokerer jeg på mine ting. I weekenden (nærmere bestemt lørdag aften #vildungdom) flyttede jeg på min sofa, så den nu står op af en anden væg. Tingene skal pludselig stå anderledes og jeg rydder voldsomt op (også selvom at Hånden altså pt. befinder sig i Smilets By, så det er ikke engang for hans skyld).
  • Jeg får nye ideer (og inputs, nuvel). Jeg er således begyndt at spise intuitivt, som fungerer rigtig godt for mig. Jeg laver gerne et uddybende indlæg om dét, hvis du vil læse mere. Jeg er også gået i øko-mode og køber 90% økologisk. Jeg går i seng klokken 22.00 de fleste dage, fordi jeg gerne vil prioritere min søvn. Og inden du tænker at jeg lyder kedelig - så hav lige in mente, at jeg har sovet 5-6 timer i døgnet de sidste par år og virkelig ikke har været særlig god, til det der egen omsorg, som jeg igen har fået øjnene op for. Og der er stadig nætter, hvor jeg danser til den lyse morgen med en tårnhøj promille og med alt for høje sko. Men de fleste dage vil jeg gerne lægge i min seng, når klokken rammer 22.00. Det er faktisk ret rart. #liveti30erne
  • Når Hånden er hos mig, hvilket ofte er en uge af gangen, så sover vi for det meste uden vækkeur. Vi vågner af os selv. Vi er privilegerede fordi at vi kan - vi arbejder begge hjemmefra og er selvstændige, men det har virkelig været grænseoverskridende for mig. Jeg sover altid med en alarm og det gør jeg også i ferier og i weekenderne. Jeg har opdaget at jeg senest vågner kl.7.30, hvilket jo ikke er langt op af formiddagen, som jeg ellers havde frygtet. Det er dejligt og prøv det i weekenden hvis du som jeg, aldrig gør det. Jeg tror at det er ret sundt.
  • Jeg er begyndt at have bukser på - og min tøjstil ændrer sig altid lidt, når jeg møder en ny mand. Jeg har ikke en forklaring på, hvorfor at det er sådan. Men kampagnen for LIDL gjorde, at jeg skulle have bukser på igen og Hånden kunne lide dem. Så følte jeg mig pludselig vældig tilpas i bukser, trods flere års afholdenhed. Nu venter jeg bare på at de tørrer, så jeg kan have dem på igen.
  • Jeg er begyndt at bruge mindre sminke og i sidste uge blev klokken 12.30 før jeg kom ud af nattøjet, kom i bad og fik redt mit hår. Hånden var hos mig og jeg skænkede det ikke en tanke. Så jeg er blevet mere afslappet og dét er så dejligt. Fordi jeg slet ikke tænker over det.
  • Jeg har netop downloadet et bog som hedder "Lev i nuets kraft", fordi jeg gerne vil blive bedre til at være nærværende og være i nuet.
  • Listen får mig til at tænke om jeg er forelsket eller (gud forbyde det), om jeg i virkeligheden bare er blevet voksen? Fuck. Måske en kombination.
Det er ikke fordi at jeg synes, at man skal ændre sig selv eller lave sig selv om, fordi man møder en ny. Jeg er stadigvæk den samme, selv alle mine finurligheder (som han stadigvæk synes er charmerende) og det er ikke fordi at jeg bliver en anden person. Jeg prioriterer mit eget liv, om man vil. Alle de ting som jeg lavede og havde glæde ved, inden jeg mødte Hånden. Jeg ser mine veninder lige så tit som før og prioriterer alenetid, som er meget vigtig for mig. Men jeg rydder lidt op i mit liv og de ting som jeg ændrer er ting, som jeg gerne vil ændre. F.eks. at blive bedre til egen omsorg og dét hjælper han mig med. Kender du det? Skriv gerne - jeg vil så gerne høre om jeg er den eneste! (næppe, vel?)