Voksenting jeg ikke kan finde ud af

gif Jeg befinder mig i mit 31.år. Jeg er i 30'erne og indtil videre, har det årti budt på stormende forelskelse og et knust hjerte. Og dejlige stunder med mine veninder, middage med mine forældre, god træning, en masse latter og en helvedes masse glæde. Lige nu knap så meget af dét, men jeg tror på, at det kommer igen. Jeg vil i hvert fald ikke svælge meget længere i offer-rollen. Jeg har indtil på søndag. Bum. Men selvom at jeg er 30 år gammel, så er der virkelig mange ting, som jeg endnu ikke kan finde ud af. Derfor denne liste. Som jeg lavede i nat, da jeg endnu engang vågnede af et mareridt som ender med, at en kvinde skriger. Så er det altså svært at falde i søvn igen. BYD endelig ind med ting som du ikke kan finde ud af. Jeg er garanteret ikke alene om, ikke at føle mig særlig voksen - på trods af min dåbsattest.
 • Jeg kan ikke stave til menstruation (jeg har googlet det i dagens anledning). Jeg skriver altid menstration. På trods af at jeg har været bekendt med fænomenet siden jeg var 13-14 år. Jeg fatter bare ikke at det er med U.
 • Og apropos menstruation (kiggede på ordet ovenfor mens jeg stavede mig igennem det!), så kan jeg ikke lide at købe bind, tamponer og trusseindlæg. Og toiletpapir. Jeg flover mig hver gang. Det er så skørt. Alle bruger det! Eller, alle bruger i hvert fald toiletpapir. Men jeg bliver alt for bevidst om det og tror, at alle kigger på mine varer på båndet nede i Netto. Som om de bruger deres tid på dét.
 • Jeg har netop lært (mig selv) at tømme mit afløb i badeværelset. Rotten, som du kan læse om her. Forfærdelig oplevelse. Jeg har boet ude siden at jeg var 17 år gammel og aldrig tømt et afløb.
 • At lave en omelet. Det bliver til ægge-rod hver eneste gang. Min mor har forsøgt at lære mig det, jeg tror ikke at jeg har tålmodigheden til det. Derfor jeg aldrig bliver madblogger (igen).
 • At ændre min mailadresse. Jeg har haft den samme mailadresse siden at jeg var 13 år gammel. Den hedder - og man må gerne grine, man er ikke den eneste som har gjort dét igennem årene: Sweetytilde. Jep. Den er voldsom pinlig at stave sig igennem til bankdamen, på kommune eller andre offentlige steder. Og Bloggers Delight driller mig også med den. Men jeg elsker den. Hvorfor skal alt være så smart og fancy? Næ nej, jeg er sweetytilde forever!
 • At bruge penge på håndklæder, karklude, sengetøj, støvsugerposer, rengøringsting. Det er så kedeligt at bruge penge på det! Jeg sætter skam pris på et nyt, blødt håndklæde. Men jeg orker ikke at bruge pengene på det. Det gode ved mine gamle, stive håndklæder er, at der følger en gratis bodyskrub med når jeg bruger dem. WIN!
 • At holde hvidt tøj rent. Kaffe, chokolade, savl og sved havner på en eller anden måde altid på mig. Uden at jeg har opdaget det.
 • Jeg kan ikke udtale ordet "tampon" (ja, så bevæger vi os derned igen!). Jeg siger "taam-pooon". Det lyder tæskedumt. Derfor køber jeg dem over nettet. NEMT!
 • Jeg gider ikke at bruge regntøj, trods jeg ikke ejer andet end en cykel og på trods af det faktum, at jeg hader offentlig transport. Jeg købte en skrigende lyserød regnfrakke sidste år, men har endnu ikke brugt den på cykel.
 • Apropos cykel. Jeg kan ikke lappe et dæk, skifte et dæk eller noget andet med et dæk. Eller andet. Jeg kan sætte en kæde på hvis den falder af. Men jeg plejer, at drøne ned til min lokale cykelsmed.
 • Paraelleparkere (måtte også google ordet her). Og jeg tror godt at jeg kan leve et godt liv, uden at få det lært.
 • Stryge skjorter. Jeg er faktisk ret dårlig til at stryge hvad som helst. Her mangler jeg igen tålmodighed. Det er så kedeligt!
Hvad har du endnu ikke lært? Du behøver ikke at være 30 som jeg! Skriv gerne i kommentarfeltet. Og tak for jeres støtte igår, det betyder mere end i aner <3