Sko med peps

Reklame for Paw Sko

img_7395 img_7396

Jeg køber nærmest alt online. Madvarer, tøj, toiletartikler, make up og - sko. Jeg køber også alle mine julegaver online, det er bare det nemmeste! Jeg hader at stå i kø, jeg hader butikker med skarpt lys og så meget varme, at jeg står og sveder tran og jeg orker ikke overivrige ekspedienter, som gerne vil sælge mig noget. Men jeg havde glemt, hvor hyggeligt det faktisk er, at shoppe irl. Det gjorde jeg igår. Jeg tog til Fisketorvet, som jeg ellers aldrig besøger, for at gå i Paw Sko. Jeg var lidt svedig på forhånd og håbede at ekspedienten ikke var sådan en, som vader en i hælene og nærmest binder skoene op, mens de stadig sidder på dine fødder. Mine fordomme blev bragt til skamme. Jeg fik hjælp og rådgivning, men samtidig også lov til, at gå for mig selv. Jeg kan bedst lide, at kigge rundt i butikken alene. Det var sådan en god oplevelse! Og så fik jeg de fineste sko med mig hjem:

img_7367img_7379 img_7388

VIND 1000 kroner til et valgfri par sko - kommenter (i kommentarfeltet nedenfor) hvilke sko du gerne vil vinde eller, hvem du synes fortjener gavekortet. Tjek udvalget her!

Paw Sko findes i hele landet og specialiserer sig i sko til hele familien - derfor behøver du kun, at gå ét sted hen. Der var virkelig mange fine børnsko, jeg fik helt lyst til at købe til mine veninders søde børn. Jeg havde hørt at Paw Sko havde en god service, men hvad er god service egentlig? For mig er det, at jeg bliver ladet lidt være i fred - andre vil gerne have ekspedienten med rundt. Men jeg blev mødt med sødme og venlighed. Ekspedienten tog i øvrigt min taske, fordi jeg skødeløst havde ladet den ligge midt i butikken. Så passede hun på den for mig - ret opmærksomt gjort. Jeg fik desuden imprægneret mine nye sko, inden jeg fik dem med mig hjem. Det er en god service og koster kun 25 kroner. Mange som bor i lejlighed, benytter sig af muligheden så de slipper for, at skulle gå ned i gården etc. for at sprøjte med den lidt skarpe væske.

IMG_7130.mov from Bloggers Delight on Vimeo.

Det gode ved, at købe sko fysisk er - at de passer. Da jeg gik hjem fra Paw Sko vidste jeg, at jeg havde sko med mig hjem, som jeg kunne passe. Og jeg iførte mig strakt de grå støvler fra Dr.Martens og jeg er allerede virkelig glad for dem. De er perfekte til jeans, kjoler og nederdele og jeg glæder mig til, at jeg kan style dem sammen med min læderjakke og solbriller.

Bonusinfo: Jeg bliver drillet med at jeg bruger mange ord, som ikke er moderne længere. F.eks. kan jeg godt finde på at sige "hov hov du, tøv en kende" (betyder slap lige af, mand) og ordet peps i overskriften betyder såmænd (endnu et ord jeg bruger) energi, livfuldhed. Jeg elsker ordet peps og jeg elsker mine sko, som er fulde af peps!

Reklame for Paw Sko